26 joulukuuta 2011

Konttilaisia


Tässäpä osa joulupukin konttiin päätyneistä käsitöistä. Pari trikoista paitaa jäi kuvaamatta, mutta niissäpä ei mittään ihan kovin erikoista uutta ollutkaan.

Pirkanmaan fanttilangasta valmistui kolme kappaletta pannunalusia. Idea on lähtöisin Hansulta, josta myös voi vilkaista, miltä valmiit aluset näyttävät. Tässä alusta vielä työn alla.

Potun viime talvista pipoa mukaillen syntyi turkoosi tupsupipo kummipojalle. En muista enää edes käyttämääni lankaa.. mutta jotain ohkaisempaa se oli, kolminkertaisella langalla on pipa neulottu.




Sukkasia syntyi kaiken kaikkiaan neljä paria, kaikki pikkuisiin jalkoihin. Tässä sukista kahdet. Toisen mallineule löytyy rpm-sukista, mikä on todettu täällä kotioloissakin ihanan joustavaksi pikku jalkoihin.

Palelevalle siskolle vielä tupla-tupla-lapaset Villapeikon innoittamana. Lankana Dropsin alpaca kaksinkertaisena.


Olipas asiapitoinen ja jämäkkä postaus.. :) Ihanaa loppuvuotta kaikille. Jätän kaikki ylimääräiset löpinät sitten ensi vuoden puolelle.

22 joulukuuta 2011

Lomalle lomps




Tänä jouluna meidänkin perheessä on joulukuusi, ensimmäinen sellainen, vaikka emme joulua kotona vietäkään. 

Mukavaa joulua mussukat! 

01 joulukuuta 2011

Talven odotus


Kun ei ole lunta, marraskuun valo voi olla ihmeellinen. Se tekoo pellosta oranssin ja vihreän, taivaasta syvän sinisen ja punaisen. Joulukuu saisi tuoda tullessaan jo lunta. Ja pakkasta. Ei enää sitä karmeaa vesisadetta ja tuulta, yök.