21 tammikuuta 2014

T a i m i



Yksivuotias on aika mainiota seuraa. Joka talossa pitäisi olla yksi yksivuotias. Suuret murheet ja mutrusuut pysyisivät vähän loitommalla tällaisen seurassa. (No onhan ne kolmeveetkin aika mainioita tyyppejä. Yks sellainenkin jokakotiin.) 

Tämän yksivuotiaan viime aikaisin villitys ovat olleet vauvat. Siis suloiset vauvat tai vauvan näköiset esineet, asiat, eläimet ja olennot. (Tähän kohtaan vois laittaa nauhoitteen siitä yninästä, jota vauvat tai sen kaltaiset olennot saavat hänessä aikaan.) Kivoja asioita ovat myös kengät, äidin laukku, tanssiminen, kiipeileminen, esineiden tiputtaminen vessanpönttöön, nappien painelu, vaipparoskiksen kaivelu. Tyhmää on olla ulkona pakkasessa pakkasvaatteissa, autossa istuminen, odottaminen, vessan oven sulkeminen.

Bodyn joustofrotee Verson Puodin Taimi
Resorit vanhasta paidasta
Kaava Ottobre 01/12



12 tammikuuta 2014

P a l m i k k o a

Joulun ainoa lahjaneule. Meillä on tapana arpoa aikuisten kesken, kuka antaa lahjan ja kenelle. Minusta tämä on ihana tapa säästää määrässä ja panostaa laatuun. Nämä sukat neuloutuivat kälylleni. Harmaat palmikkosukat olivat suunnitteilla jo pitkään. Näiden malli on omasta hatusta. 



Lanka SandnesGarn Alpakka sukkalanka (70% alpakka 30% nylon)
Puikot 3 ja 3 1/2
Ohje oma
Menekki kolmisen kerää