05 syyskuuta 2006

Kalenterin uudet vaatteet

Vanha kalenterini kantoi yllään oranssinpunaista. Toisena vuotenaan hän sai rintaansa virkatun kukkasenkin, ihan vain vaatimatonta olemustaan koristaakseen. Mutta kaikella on aikansa, ja kalenterini asukokonaisuus räytyi käyttäjänsä silmille sopimattomaan kuntoon. Oli aika uudistua.



Tänään uusi, mustankiiltävä kalenteri kotiutui. Kalenteri sanoi minulle, ettei vanhat kirppisasusteet hänen tyylikkyyteensä sovi. Uutta sen täytyy olla. Ja minkäs teet, kun vaatimus on ehdoton: Uutta asua kehiin vaikka keskellä yötä. Onneksi viikonloppuinen ompelusessio jätti jälkeensä kauniita ja raikkaita kankaanpalasia, ja muutamassa surauksessa uusi kalenteri sai kuin saikin uudet vaatteet.



Niin, ja siitä viikonlopun ompelusessiosta.. Kalenterin kansi antanee jo pientä vihjettä, arvaatteko? Esittelyä luvassa mahdollisesti jo huomenna :).

2 kommenttia:

  1. Anonyymi5/9/06 01:56

    Hihi, blogin hauskan nimen takia tänne eksyin. Ja kas kummaa - joku muukin tekee niin hassuja, että päällystelee kalenteria :) minä tosin tein sen ihan simppelillä (tosin kauniilla) suurella tarralla ja siitä leikatuilla palasilla.

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaisiko liittyä O.O.Kerhoon?
    Kurkkaa linkki niin tiedät mitä höpäjän=)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!