23 lokakuuta 2006

Uusittu takki

Edit: Lisäsin kuvan takista luonnonvalossa.
Minä en löydä mieleistä takkia!

Olen joissain asioissa aivan onneton shoppailija, pahimpana tulevat kengät ja takit. Ennen tätä syksyä, olin kulkenut samoilla lenkkareilla parin vuoden ajan kesät talvet. Juhlakengät ovat pahimmat, mutta onneksi tuuriluuri potkaisi ennen syyskuisia häitä (kuten mainitsin tässä yhteydessä.) Takkiongelma ei kuitenkaan näytä ratkeavan.

Syy tähän kaikkeen on se, että olen aivan tajuttoman RONKELI. Toisin sanoen mulle ei kelpaa kuin paras, varsinkin kun kyseessä on jotain "kallista" kuten takki tai kengät. Ei minun maku ole mielestäni mitenkään erikoinen, outo tai tavallisuudesta poikkeava. Mutta kun Sitä Oikeaa ei vain koskaan tunnu löytyvän.. Ja miten surkeaan jamaan olenkaan itseni ajanut tämän takia..

Mulla on kaksi takkia, joilla olen kulkenut viimeiset kolme-neljä vuotta kesät talvet (vaikkei kumpikaan ole edes talvitakki). Nyt en enää kestä. Vihaan molempia takkeja.

Kaupat on kierretty (UFFia myöten), mutta ei edelleen nappaa. Hermothan tässä menee :)!

No, jotta pää ei hajoaisi, ajattelin edes hiukan uudistaa toista takkiani.
Ajattelin ensin lemppariani oliivinvihreää, mutta kaupan hyllyllä päätinkin repäistä ja otinkin värin terracotta. Paketin mukaan värin oli tarkoitus olla lähellä tätä.Uudistuksen kohde ennen pesua.

Otettuani takin pois koneesta, näytti se märkänä aivan viininpunaiselta. Säikähdin. Punaisella operaatio olisi mennyt pahasti metsään. Nyt kuitenkin kuivuva takki alkaa pikkuhiljaa muuttua paremman sävyiseksi. Huomenna päivänvalo kuitenkin vasta näyttää mikä on lopullinen totuus.


Takki pesu jälkeen (väri salaman hieman vääristämänä..)


Lisätty kuva: kuivunut takki yllä luonnonvalossa.


BTW. Huomenna matikan tentti, kello on puoli yksi yöllä, pannussa odottamassa pari kuppia kahvia, kirja auki, lukemista noin puoli neljään, unta jokunen tunti... Kuulostanee tutulta ;). (..ja mitä minä täällä teen!?)

2 kommenttia:

  1. Sama ongelma täällä. Kengät, takit, housut, you name it.

    Aika kivan värinen tuosta takistasi kyllä tuli.
    Omat takkini ovat sellaisia, ettei niitä edes uskalla pestä. Liian monta ihanaa vanhaa vaatetta kutistettu vahingossa ihan vain 40 asteen pesussakin..

    VastaaPoista
  2. Ooihh, IHANAN värinen takki! Hassua miten väreillä saa muutettua jonkun vaatteen ilmeen ihan täysin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!