26 syyskuuta 2007

Vanhuus ei tule yksin

Joku joskus sanoi, että silloin tietää olevansa vanha, kun lomamatkoilla alkaa otella valokuvia vanhoista rakennuksista ja erilaisista kukista. Joo, olen tullut siis vanhaksi jo viimeistään kesän reilireissun aikaan. Samaan kategoriaan edellä mainittujen kanssa kuulunee joka syksyinen ruskan ihastelu. Mutta kun se vaan on niin hienoa..!


Viikonloppuinen lomamatka suuntautui Tampereelle, ja heti alkoi vanhan tädin kamerakäsi viuhua.. (Tampere on muuten tosi kiva kaupunki, terkkuja sinne kaikille!) Tänään sitten päätin viedä mummoutumiseni vielä asteen pidemmälle, ja toin vaahteranlehdet sisälle makuuhuoneeseen asti...

5 kommenttia:

 1. Oi, kuva vanhoilta kotinurkilta. Tuossahan on se vanha veturi vieressä, käytiin esikoisen kanssa paljon leikkimässä siinä kun asuttiin siinä vieressä :)

  VastaaPoista
 2. Kohta se virkkaa pitsiverhoja siis... ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita värejä! Minä olen siis ollut vanha koko ikäni, ensimmäiset ottamani kuvat oli kukista ja aina olen tykännyt matkoilla kuvata rakennuksia ja kauniita kasveja.

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä niin totta, toi kuvuskohteiden ikäsidonnaisuus. Tosin mulla on säilynyt ihan tänne keski-ikäisyyteen saakka kaikenlaistn kylttien kuvaaminen.

  Kiva tuo tikrusetti. Mullakaan ei ole käyttökokemuksia myssyn käytännöllisyydestä, mutta ei kai ole sellaista lakin suunnitteluvikaa, jota ei good old kypärämyssy korjaisi.

  VastaaPoista
 5. Terkkuja takaisin Tampereelta.

  Itse olen tänä syksynä hoksannut, että luonnossa kaikki värit sopivat yhteen oli sitten punaista, keltaista, vihreää yms. "Keinomaailmassa" se ei valitettavasti läheskään aina ole niin.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!