10 maaliskuuta 2008

Keväisempi pipo

Myöhemmin. Muoksin kuvia.Tällaisen tekemistä olen suunnitellut jo pitkään. Tällaanen puuvillainen pipo ois oikeestaan pitänyt tänä talvena olla jo ihan vakkarikäytössäkin (siis villainen mössä ei oikein vastaa tämän hetken HKI-ilmastoa, vaikka sellaista itsepäisesti olen pitänytkin [ja sellaisia itsepäisesti edelleen teenkin]..). Onpahan nyt ainakin loppukeväälle vaihtoehdoksi.

Lanka garnstudio Safran ~80g
(ensituntumalta vaikuttaa kivalta langalta)
Koukku 2½
(tai kolme, miten sen voi niin äkkiä unohtaa?)
Ohje itse kokeilemalla


Parasta pipossa sen napakkuus. Ei kuitenkaan kiristele päätä. Hyvää myös materiaalin tuntu, sopiva jousto. Tykkään myös reunuksesta joka monen kokeilun jälkeen muokkautui näköisekseen. Mitä voisi tehdä toisin? Päälaen lisäykset vähän kuprottaa. Istuvuus päässä..? No aika näyttää miten se asettuu. Eniten harmittaa hatun sisäpuolelta tursuavat hiukset, niiton liikaaliikaaliikaa jo, poispoispois.

(Ja niin, lisäsin nappipipotekstiin paremman kuvan; samoin sisusettiin pipon kavennuksista.)

5 kommenttia:

 1. Söpö pipa! Vois itsekkin toteuttaa...vähän virkuututtais ;-)

  VastaaPoista
 2. tää on kiva! jotenkin mulla on angsti virkattuihin pipoihin, neulotut on muka nätimpiä, mutta tommosta vois kyllä kokeilla...

  VastaaPoista
 3. Hauska pipo!

  VastaaPoista
 4. Ooh, miten tyylikäs pipo ja tasaista jälkeä!

  Itse vierastan virkkuukoukkuja. Nyt on kuitenkin paine niskassa, kun esikoinen (9v.) on innostunut virkkaamaan itselleen pipoa. Iik!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!