15 toukokuuta 2008

Kaksi karviaismarjapipoa

Karviaismarjapipo Villapeikon ohjeistamana.
Puikot 3
Lanka Safranin jämät edellisestä slipoverista
Muutoin tein ihan ohjeen mukaan, mutta reunus on sileän sijasta ainaoikeaa. Ruskea pipo on hiukan toista isompi: oikeissa pystyraidoissa on alussa neljätoista silmukkaa (eli yhteensä 8 s enemmän kuin toisessa pipossa).

Nämä lähtevät eräille sisaruksille Savonmualle.

Blogini on ollut viime aikoina vähän rikki, en ole tainnut rohkaista toista osapuolta (eli lukijoita!) kommentoimaan tarpeeksi ja olo on ollut siksi vähän yksipuolinen. Niinpä rohkaisen teitä nyt! ROHK! Kerro vaikka miten satuit tulemaan tänne juuri nyt, tällä hetkellä, tätä kautta. Lupaan käydä kommentoimassa jotain ihanaa jokaisen kommentin jättäneen blogissa :). (ja niin, jos ei ole blogia, niin hehkutan sitten ihan muuten vaan)

32 kommenttia:

  1. Moi. Noh, mä tulin tänne kun blogilista (yskiskelemisestään huolimatta) näytti sun päivttäneen. Ja siksi että tää on ollut alustaan asti yksi mun lemppariblogeista, kun täällä on aina niin kivoja ideoita ja mulle avartavaa sävymaailmaa ;)

    VastaaPoista
  2. Olet ollut jo kauan RSS-feedeissäni, joten kaikki bloggaukset tulee luettua. Tykkään kuvistasi.

    VastaaPoista
  3. Tällä kertaa saavuin tänne, kun Google Reader ilmoitti päivityksestä. Ekalla kerralla tulin ihailemaan ihanan värisiä baijerilaissukkiasi :)

    VastaaPoista
  4. Selailin suosikkeja Blogilistalla, jonka aion jossain vaiheessa jättää taakseni. Kivoja töitä. Mistä nuo kangasmerkit on tilattu? Euroteamilta?

    VastaaPoista
  5. Käyn aina kun blogisi näyttää päivittyneen, oli se aiheen tai ei ;)

    Sulla on kauniita ja harmoonisia ja mukavia neuleita. Toi slipoveri on ihana, ja sukat kauniit ja pipot kans!

    Mä tein ittelleni lupauksen, että (koska blogilista kiukkuilee ja moni on huolissaan lukijakunnastaan)kommentoisin useammin kuin ennen. Se on vaan niin helppoa olla hiljaa ja katsella ;) Mutta ilolla seuraan blogiasi!

    VastaaPoista
  6. Blogilista näytti vaihteeksi tämän päivittyneen ja blogisi sattui jopa säilymään suosikeissani tuon blogilistan myllerryksen jälkeenkin.
    Tuo slipoveri on aivan nami! Heti nähtyäni tuli hinku tehdä se, mut on vain yksi pikkupoika (tyttäreni poika), jolle voisi tehdä ja hänelle on jo tullut tehtyä "muutama" slipari.

    VastaaPoista
  7. Tämä sun blogi löytyy suosikkilistalta ja nytkin oli taas uusia ihania kuvia näytillä! Tuo pikkupojan slipari on aivan mieletön!! Saakin olla ihan hyvällä omalla tunnolla tyytyväinen.

    Mukavaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Blogilistan päivitys, se sen kertoi.
    Lueskelen paljon blogeja, kiva seurata töiden valmistumista. Minulla mitään suosikkilistaa ole, kaikki kuulutte suosikkeihini.
    Harvat vain jättävät käynnistään merkintää.

    VastaaPoista
  9. Google Readerin kautta tulin tänne. En muista olenko aiemmin kommentoinut blogissasi, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

    Komia slipari tuossa aiemmassa postauksessa. Sliparin värit on mun suosikkivärit tällä hetkellä. En oikein näe enää lankakaupassa kuin vihreän ja ruskean sävyisiä lankakeriä - kaikki muut värit suodattuvat pois :D Rasittavaa välillä.

    Hienot pipot myöskin. Varsinkin tuo kaksivärinen on söpö.

    VastaaPoista
  10. Jaa, no blogilistaltahan minäkin tänne just tulin kun näytti päivitystä tulleen. Ihana täällä on kerta toisensa jälkeen käydä kurkkimassa, mitä kaikkea on taas valmistunut. :)

    VastaaPoista
  11. Bloglines ilmoitti sun päivittäneen joten hetihän mä tänne ryntäsin. :) Täällä kun on aina kaikkia upeanvärisiä käsitöitä. Mä rakastan sun värimaailmaa!

    VastaaPoista
  12. Ainahan minä tänne tulen kun olet päivittänyt! Värisi ovat ihanan rauhallisia ja toisiinsa sopivia.

    VastaaPoista
  13. Blogilista kautta minäkin, kommentoitua tulee vain niin vähän, koska käsiähän ei voi irrottaa neuleesta niin pitkäksi aikaa, että kirjoittaisi jotakin. Varsinkin ihania kuvia on ilo blogissasi ihastella, oma kuvaustaito kun ei ole siitä parhaasta päästä.

    VastaaPoista
  14. Bloglines sanoi että olet päivittänyt, se on syyni vierailuun ja aina tuun kylään kun täällä on päivitystä.

    Suicide bunnyt on myös mun lemppareita!

    VastaaPoista
  15. Blogilista kertoo sinun päivittäneen, tosin se väittää edelleen, että olen lukenut jo kirjoituksesi. Hämärä systeemi... Niin nuo karviaspipot ovat kivoja samoin aiemmin esiteltyä sliparia olen ihastellut jo useampaan kertaan.

    VastaaPoista
  16. No ainahan mää täällä hillun ku olet päivittänyt :D
    Noi sun kangasmerkit on ihania. Oma logo <3

    VastaaPoista
  17. Käyn täällä ahkeraan, mut oon ihan hirveen laiska kommentoimaan. Ite epäilin että oma blogi on ollu rikki ku ei oo tullu kommentteja... Ehkä tuotteet on vaan ollu mitäänsanomattomia :) Siis mulla, ei sulla tosiaankaan.

    VastaaPoista
  18. Tulin kun ilkeä blogilista sanoi sun päivittäneen. Oon sellainen puolituore tilaaja:)

    VastaaPoista
  19. Hihi :) Tulin kun Sage Feeds sanoi tämän päivittyneen. Olen lukenut tätä jo iät ja ajat, mutta olen laiska kommentoija...

    VastaaPoista
  20. Olen seurannut blogiasi pari kuukautta. Olet suosikeissani ja aina listaa plaratessani (siis lähes päivittäin) käyn katsommassa, onko blogisi päivittynyt. (En osaa käyttää mitään blogilistoja) Sinulla on kiva blogi, jota on mukava lukea!

    VastaaPoista
  21. Iso kiitos kaikille teille!
    Ja pidän takuulla lupaukseni kommentoinnista, nyt vain loppuu aika tältä ja huomisillalta kesken, Tallinna kutsuu :).

    VastaaPoista
  22. Moi, Blogilistan kautta tulin, tsekkaan päivitykset sitä kautta. Mietin ehkä jatkossa jotain toista tapaa seurata blogeja, mutta pysyt varmasti suosikeissani. :-) Hauskaa reissua!

    VastaaPoista
  23. Heippa. Olen myös käynyt täällä tasaisen varmaan tahtiin aina kun blogilista näyttää päivittyneen. Tykkään sun neuleista, siinä syy. Liian harvoin tulee yleensäkään kommentoitua, laiska mikä laiska. =)

    VastaaPoista
  24. minä tulin readerin kautta, siellä ei ole ollut mitään ongelmia päivitysten näkymisessä ; )

    pipot on hauskat, mullakin on yksi kesken vihreänä!

    VastaaPoista
  25. Minäkin tulin blogilistalta. Niinkuin jo monta kertaa ennenkin. Ja myönnän olevani huono kommentoija, vaikka aihetta olis kommentoida useinkin. Esimerkiksi noista pipoista voin sanoa, että ne ovat kauniit! Ja värit ovat ihan loistavat. Taidankin tehdä itsellenikin karviasmarjapipon, sille olisi näin kylmänä keväänä käyttöäkin.

    VastaaPoista
  26. Moi!
    Miekin täällä hihkun ja toivottelen hyvää viikonloppua.

    Tulin Ravelryn kautta, kun en ollut huomannut uutta päivitystä Blogilistalta, höh! Miten olikaan mennyt multa ohitse?!?

    Ihania piposia taas! Värimaailmasi ja neuleiden selkeät mallit uppoavat minuun täysillä. Sinun innoittamana tikuttelen juuri rpm-sukkia :-)

    VastaaPoista
  27. Tulin Google-readerin kautta, jonne syötteesi on ollut tilattuna jo melkoisen kauan; pidän kirjoitustyylistäsi sekä kuvista (jotka taas kertovat kauniistä töistä :). Tunnustaudun myös huonoksi kommentoijaksi.

    VastaaPoista
  28. Finnish Knitting Blogsista metsästin blogin että saan sen linkattua ittelleni Bloglinesiin! :)

    VastaaPoista
  29. Tulin tällä kertaa blogiisi Lauran blogin kommenttien kautta, vaan olen täällä poikennut ennenkin. Tykkään blogistasi, koska olet huisin taitava käsityöläinen ja naseva kirjoittaja, ja blogikuvasi ovat aina huolella otettuja. Jatka samaan malliin :D

    VastaaPoista
  30. Kati, kiitos kauniista kehuista :) itsekin pidin sliparista, vaikken oikein tiedäkään miltä se näyttää itse tarkoituksessa..

    Lääh, olen päässyt läpi ensimmäiset neljätoista blogia. Oon saanu tutustua niin moneen uuteen blogiin että olen ihan innoissani, kannattaa siis Aina jättää kommenttia! Jatketaan taas..

    VastaaPoista
  31. Pitkästä aikaa avasin blogilistan suosikit ja heti kurkkimassa :D Olet ollut blogini alkumetreltä lähtien suosikeissani.Koitan parantaa tapani ja kommentoida,tykkään neuleistasi tosi paljon :D

    VastaaPoista
  32. Hannis, kiva että jutut viihdyttävät. Blogilistaa voin kyllä suositella kaikille, oma elämä ainakin helpottui kummasti, kun opettelin sitä käyttämään…

    Reilun viikon aikana sain selailtua kaikkien teidän blogeja. Olen ihan häkeltynyt (edelleen) miten monia uusia hienoja blogeja löysin. Kommentit siis kannattaa! Miten taitavia käsitöiden tekijöitä onkaan maa pullollaan. Ihana inspiroitua ja saada uusia ideoita eri ihmisiltä!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!