18 elokuuta 2008

Tauluna


Baby Surprise Jacket by Elizabeth Zimmermann
Lanka Grignasco Flavia Baby
värit 391 195 638
Puikot 3
Menekki alle 100g...

Tämä oli hirvittävän kiva neule! Tarpeeksi aivoton, mutta silti ai että niin jännä. Näitä tulee varmasti toinen, ehkä enemmänkin :). Raidoitusta vaihtelemalla oli jännittävää seurata miltä tuotos alkaa näyttää, telkkarin katselu onnistui silti mainiosti mikä sopi tämän hetkiseen neulomisfiilikseen loistavasti.
Vasta puolenvälin jälkeen aloin pikkuhiljaa hahmottamaan miten päin lopullinen neule oikein kasataan. (KnitWiki paljastaa hyvin miltä neule valmiina näyttää..) Sitten olikin vähän liian myöhäistä korjata liian pieneksi jäävää neuletta.. näillä langoilla ja puikoilla ja alkuperäisillä silmukkamäärillä takista tuli 21 cm pitkä, 35 cm leveä hihansuusta toiseen. Takkinen pääsi tänään uuteen kotiin, ja on juuri nyt sopivan kokoinen parisen viikkoa sitten etuajassa syntyneelle tyttöselle. Että aika nopsaan joutaa sitten nukenvaatteeksi.. :S.


Neuleen värivalinnat olivat meikäläiselle jopa hieman epätyypilliset. Lopputulokseen olen kuitenkin oikein tyytyväinen, on pirteä. Neuleen omistaja saatettiin maailmaan lievästi sanottuna poikkeuksellisissa oloissa, ja lankakaupassa teki mieli valita lämpimiä ja iloisia, onnellisia värejä kovia kokeneelle äidillekin katseltavaksi.
Lahjapaketti oli tällä kertaa kaupasta ostettu :).10 kommenttia:

 1. Tosi hyvän näköinen! Tuo käy koonsa puolesta oikeasti vaikka tauluksi kun jää pieneksi :-)

  Lahjapakettikin on oikein näppärä.

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti takki ja ihanan iloiset värit. On varmasti ihana lahja :)

  VastaaPoista
 3. ihana! Tosi kauniit raidat ja varmasti mieluinen lahja tuoreelle ädille ja pikkuiselle!

  VastaaPoista
 4. Suloinen takki!

  VastaaPoista
 5. Enpä ole ennen nähnyt noin veikeästi tehtyä raitatakkia. Pienen pieni vauva saa hurmaavan takin ja uskonpa että äidistä on mukavaa pukea tuollainen ihanuus lapsensa ylle. Tällaisen kesän jälkeen kaipaa jokainen auringon värejä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivoista kommenteista. Ihana se onkin. Mutta seuraavaa varten on jo paljon viisaampi.. tietää mikä reuna tulee mihinkin ja millaisia mittoja on odotettavissa.. Tästä jäi lankoja niin paljon jäljelle, että saisi vaikka toisen mokoman neulottua.

  VastaaPoista
 7. hauska paketti! Ja suloinen takki.

  VastaaPoista
 8. ihanan värinen ja pirteä takki. Itse olen myös ihastunut tuohon malliin- se onkin listalla joskus toteutettavat... :=)

  tekemäsi takki tosiaan käypi vaikka tauluksi - huokaus- se on ihana !

  VastaaPoista
 9. Voi ääh miten soma! Ihana paketti.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!