26 syyskuuta 2008

Elsan mekkoTytön unikkomekko Moda 04/07, tarjolla myös täällä ja ravelryssa.
Puikot 2½ ja 3
Lanka Debbie Bliss baby cashmerino (340011)
Menekki 2½ kerää

Mekko on täysin sama kuin vajaa vuosi sitten neulomani roosaversio. Sinne kirjoittamani ohjemuutokset ja silmukkamäärät pätevät tähänkin mekkoon sellaisenaan. Jos tiedot siis kiinnostavat, kannattaa katsoa sieltä.

Tällä kertaa päädyin kokeilemaan ruskeaa versiota, en edes tiedä mistä syystä. Oranssi väri kyllä piristää mekkoa kummasti, vaikkakin alunperin tarkoitus oli tehdä kukka vaaleanpunaisesta kankaasta. Jostain syystä lastenvaatekaupat eivät tarjoilleet tänä syksynä vaaleanpunaisia bodyja (siis noita paituleita), joten päädyin sitten oranssiin. Muotivärirajoittuneisuus vaivaa ilmeisesti nykyään myös lastenvaatekauppoja. Mutta hyvä se on näinkin. Mekko lähtee Elsalle, Elsa on kahden viikon ikäinen, ihan onneton rääpäle siis vielä..!

Kaisa julkaisi ilokseni kuvan, jossa Yllätystentakki nro2 on käytössä, ihana nähdä välillä kättensä töitä itseteossa :).

7 kommenttia:

 1. Oi kun on söötti, ja ihanat värit!!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko. Kauniit värit. Neuvolan täti muuten käski kehua sitä sinun tekemää takkia, ihastui siihen kovasti. Samoin moni muukin on kehunut sitä ja ihmetellyt, että miten se on neulottu.

  VastaaPoista
 3. Kiits!
  Ja Kaisa, voit siirtää ihmettelyt suoraan Zimmermannin Elizabethille, sen verran nerokkaan mallin se on suunnitellut. Ja nutun tekemistä voin suositella kelle tahansa halukkaalle, on sen verta mielenkiintoinen neulottava.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana mekko :)

  VastaaPoista
 5. ja kukan värivalinta onnistui nappiin!! Elsa ei liiemmin vaaleanpunaista käytä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!