31 heinäkuuta 2010

Testihattu


Osallistumme viikon päästä häihin, joiden teemana on "vanhan ajan maalaishäät". Pukeutuminen teeman mukaisesti ei tietenkään ole pakollista, mutta se on sallittua ja jopa suotavaa. Ja mehän pukeudumme tietysti erittäin mieluusti! Tekaisin Potulle testimielessä lipallisen hattumyssykän. Myssäkkään ei ollut varsinaisia kaavoja, joten halusin testata kokoa ja muotoa ensin. Ihan hyvä tuli yhdistämällä suorakulmion muotoinen kappale lippaan. Niskaan tulevaan reunaan laitoin kuminauhan. Helppo toteutus, mutta ihan toimiva. Varsinkin tähän höpöhöpö tarkoitukseen. Näytän kuvia lopullisista tuotoksista sitten häiden jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Hieno hattu, sopii hyvin teemaan! Muuan tuttavani pohti just, että mitähän "vanhan ajan maalaishäät" pukukoodina tarkoittaa - lienevät samat kemut :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat lakki! Kyllä tulee pikkuneidistä hieno häävieras. Upeaa, että järjestetään tuolla tavalla teema, johon vieraatkin voivat osallistua.

  VastaaPoista
 3. Hauska hattu! Kyllähän tuollaista voi käyttää milloin tahansa! Ei siis vaadi mitään "maalaisteemaa"! Mä ainaki mielelläni laittaisin tuon oman tyttöni päähän!

  VastaaPoista
 4. Katri, juu suurella todennäköisyydellä samat on juhlat. Sen verran olen morsparin kanssa jutskaillut, että pukukoodin on tarkoituskin olla varsin väljä. Talonpoikaismeininkiä kuitenkin. Mutta eihän tuo teema aivan yksiselitteinen ole, se on totta.

  Sari, kiitos! Juu, on hauska miettiä asusteita kun kerrankin on jotain erilaista.

  Paula, kiitos! Tämä hattu meneekin ehdottomasti ihan käyttöhatuksi. Mallihan on vauvallekin oikein passeli ja ennenkaikkea supersöpö ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!