25 joulukuuta 2010

Pöllö huuEnsin pää oli aivan tyhjä, viikko aikaa jouluun ja lahjoja nolla. Joku joulun henki tai muu tonttu toi mieleeni Tiinan tekemät ihanat pöllöt ja keksin, että sellaisenhan minä tekaisen pienelle kummitytölle joululahjaksi. Siis ihan yhden vain. No kankaita leikellessä ajatus harhaili ja tajusin, ettei kummallekaan kummipojalle ole myöskään lahjaa. Pöllöhän sopii kenelle vain, samallahan nekin syntyy. Mutta jos kerta teen kolme pöllöä, täytyyhän Potullekin saada oma pöllö. No sarjatyönä neljä tulee samassa kuin yksi tai kolme. Ai niin, muistin, eihän meillä ollut mitään Potun serkkupojallekaan. No laitetaas viides pöllö tuotantolinjalle, eihän näissä mene kuin yksi ilta, tai jotain.


Noh, niin tai näin, ihania niistä tuli! Kaikki kiitos, kunnia ja glooria kuuluu Tiinalle ja Tiinan ihanalle idealle. Melkein tuntuu varastamiselta tällainen plagiointi, mutta moisen syyllisyyden viskaan nurkkaan ja totean vain, ettei idea ole omani. Kaikki kankaat ja langat ja nauhat ovat varastoista löytyneitä tilkkuja ja paloja, hyvin ekologista ja hyödyllistä siis. Huhuu! Tällaisesta näpertelystä tykkään :)!

17 kommenttia:

 1. Ihania! Kummatkin toteutukset omanlaisiaan. Kivan näköinen tuo tasku pöllössä. =)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja! Edellisen postauksen kuva tuo muistoja mieleen, esikoisella oli samanlainen jänömyssy ensimmäisenä talvenaan. kovin söpö, herätti huomiota. Hyvää joulunaikaa sinne idyllisiin maisemiin!

  VastaaPoista
 3. Ihania pöllöjä! Mullekin kelpais tuollaiset.

  VastaaPoista
 4. Ihana pöllön takamus <3

  VastaaPoista
 5. Hyö ovat huuuuuuurjan ihania, varsinkin tuo samettinen pepputasku :).

  VastaaPoista
 6. Diggailen hurjana! Sekä näistä, että alkuperäisistä. :)

  VastaaPoista
 7. Söpöjä! Varmasti mieluisia joululahjoja.

  VastaaPoista
 8. Huhuu, että tuli söpösiä!

  VastaaPoista
 9. Todella hauskat joululahjat sait urakoitua!
  Ja aivan ihana kuva tuosta teidän tytöntylleröstä tuossa jouluaattona!

  VastaaPoista
 10. Mitä pöllöjä! Noita voisi itsekin ommella varsinkin, kun lähipiiriin on alkanut noita lapsosia syntyä. Täytyykin muistaa nämä kun seuraavaksi pohtii lahjoja :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania pöllöjä! Ja ihana pottu joulukuvassa. Mistä tuollaisia hattuja saa? On hurmaava :) Ja kovin tuttu haalari on neidillä päällä ;)
  Elli

  VastaaPoista
 12. Mahtavia! Hieno toteutus. Kivaa uutta vuotta teidän joukolle!

  VastaaPoista
 13. Upeita pöllöjä, varmasti oli saajat tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
 14. söpöjä pöllöjä :) Ja ihana lahjaidea!

  VastaaPoista
 15. Tosi suloisia pöllöjä! Oletkin päässyt jo ihan liukuhihnahommiin... :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!