12 helmikuuta 2011

Huonoja kuviaBlogin otsikko lupailee, että käsitöitä ja muuta mukavaa, niin laitetaas taas välillä sitä muuta mukavaa. Ajattelin nimittäin esitellä, mikä on kaikkein mukavinta, suorastaan ihaninta, tässä meidän kodissamme. Näistä keittiössä otetuista huonoista kuvista se tulee oikein hyvin ilmi. Nimittäin kaikki se, mikä tuolla ikkunoiden takana näkyy. Alati muuttuva taulu. Ylempi kuva on keittiön ikkunamaisema pohjoiseen päin. Siitä ikkunasta ei siis aurinko juuri paista sisään tähän aikaan vuodesta. Kesällä puolestaan tuosta ikkunasta loistaa se paras aurinko, myöhäisen illan keltainen valo. Tai voiko valo olla vihreää? Nyt kun muistelee, kesällä ilta-auringon valo on jopa vihreää, kun valo siivilöityy matalalta puiden lehtien lävitse.. (oii.. kesää.. mm..) Alemman kuvan näkymää hallitsee massiivinen leivinuuni-takka-yhdistelmä. Takana kuitenkin häämöttävät ruokailu- ja olohuoneen ikkunat, jotka nykyään tarjoilevat maisemansa aina keittiöön saakka, remontin yhteydessä kun poistimme turhaa seinää tuosta leivinuunin ympäriltä. Olohuoneen ikkunat, nuo kolme rinnakkaista, antavat etelään ja näin aurinkoisena kevätpäivänä, kun lehdetkään puissa eivät vielä varjosta ikkunoita, aurinko lämmittää olohuonetta jo aika mukavasti vaikka pakkasta ulkona on kaksikymmentä astetta.

Huomasin, että blogini vietti tammikuussa jo viisivuotissynttäreitään. Päivä meni unohduksissa ohitse, mutta mainitsemisen arvoinen se on silti. Viiteen vuoteen mahtuu jo paljon kaikenlaista, käsitöitä ja sitä muuta mukavaa. Alkuaikojen jutut tekisi välillä mieli unohtaa, teksti ja kuvat ovat nykyiseen silmääni köykäisiä ja jotenkin vieraita. Mutta kuten sanottu, viiteen vuoteen mahtuu jo kaikenlaista, alkuajan haparointi mukaan lukien. Ihanaa kevätpäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onnea viisivuotiaalle, tänne on aina mukava tulla.

  VastaaPoista
 2. Wow, ekat viis kasassa. Onnea seuraaville <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut blogille 5v! Toivottavasti vuosia tulee vielä paljon lisää.

  VastaaPoista
 4. Talviset onnittelut blogillesi!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Oli ihan pakko käydä vanhasta blogista katsomassa, koska minä aloitin bloggauksen. Puoli vuotta sinun jälkeen. En olisi silloin uskonut, että tästä tulee näin pysyvä osa elämääni.
  Vau, kuinka paljon teillä on ikkunaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!