16 helmikuuta 2011

NaulakkoTästä tuli hieno! Mummon vanhan Husqvarnan (esitelty täällä) laatikosta löytyi vanhoja puisia lankarullia. Ihastelin niitä ja pyörittelin kädessäni, sanoin miehelle, että voi kun keksisi mitä näistä voisi tehdä. Ja mieshän keksi ihan heti! Siitä tuli naulakko saunan eteiseen. Rullat kiinnitimme vanhan ladon seinästä irrotetulle laudan pätkälle. Lautoja olemme käyttäneet takkahuoneessa muutenkin kirjahyllyjen hyllylevyinä, joten naulakolle löytyy nyt pari samasta huoneesta. Tämä onkin ensimmäinen naulakko tässä talossa. Muuten puuttuvat vielä naulakot, vessapaperirullatelineet, pyyhekoukut sun muut.. Jostain syystä niiden asentaminen ei käy enää edes mielessä. Väliaikaisiin ratkaisuihin tottuu niin helposti, vessapaperirulla ammeen reunalla, käsipyyhe käsisuihkun kahvassa, keittiöpyyhe laatikon vetimessä... (Ja näyttääpähän muutamat laatikotkin lojuvan vielä tuossa, missä ovat jo kuukauden päivät viettäneet.)

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva naulakko! Se on kyllä jännä, kuinka tuollaiset pienet asiat monesti jää roikkumaan ja saattaa kulua kauankin, kunnes varsinainen viimeistely on tehty...
  Jos noita rullia on enemmänkin, saa niistä kivan madon jota voi vetää perässä, kun oppii kävelemään. Paksuun naruun vain noita rullia, jätetään pätkä vetämistä varten ja päähän lenkki. Ja yksinkertaisuudessaan taas kiva ja vanhanaikainen lelu. =)

  VastaaPoista
 2. Loisto idea mieheltä! Ja kiva, että muillakin on kotona vähän sinne päin :)

  VastaaPoista
 3. Valtavan hyvä idea ja toteutus! Ajan patinaa sopivassa määrin. Harmaantuneet laudat on niin kauniita. <3

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä idea! Ja kaunis!

  VastaaPoista
 5. Valloittavan ihana naulakko!

  VastaaPoista
 6. Mahtava oivallus, hieno on!

  Tutulta kuulostaa tuo tottumisjuttu. MInunkin piti maalata esimerkiksi kylppärin ikkunan pielet ja keittiön patterit heti muutettuamme. Taitavat jäädä maalaamatta... Vessapaperirulla sentäs roikkuu jo telineessään :).

  VastaaPoista
 7. Ihana naulakko! Jotain tollasta mäkin haluisin.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno naulakko! Siinä on "sitä jotain".

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!