10 kesäkuuta 2011

Kukkahattu
Käsityöt ovat meinanneet jäädä kesätauolle kaikenlaisen muun puuhastelun viedessä tuhottomasti aikaa. Eilen kuitenkin päätin ilahduttaa ennenkaikkea itseäni ompelemalla hetken helteeltä suojassa sisätilojen viileydessä. Valmistui Potulle kesähattu kierrätyslakanakankaasta. Kaavan kopsasin hyväksi havaitusta Lindexin hellehatusta. Hyvä tuli noin niinkus ensimmäiseksi hattuompelukseksi. Kuvat on napattu iltatorilta, jossa kävelemään oppinut yksivuotiaamme oli onnellisimmillaan talsiessaan vapaana ympäri ihmismassoja. Valtava huuto alkoi heti, jos vaeltelua yritti jollain tavalla kontrolloida.. huhhuijaa..

On pitänyt sen tuhannen kertaa kirjoitella tänne blogiin tässä kesän aikana, mutta aina se jää. Puuhaa riittää. Mutta ehkäpä ehdin tässä vilauttaa kuvia uudesta kuistista, joka on vienyt ison siivun ajasta viime aikoina.

7 kommenttia:

 1. Kaunis kangas, ilta-auringon värinen!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kangas! Meilläkin tyttönen tykkää kovasti kävellä itse. Kävelee reippaasti aika pitkiäkin pätkiä puistomatkoilla. =) Ja toki annan kävellä, harvoin on niin kiire ettei voisi tytön tahtiin mennä. Äiti tarvitsisi välillä kyllä vähän enemmänkin liikuntaa, mutta ei näillä helteillä kuitenkaan jaksa. =)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mekin tarvittaisiin tuollainen leveälierinen ja noin kaunis. Ja tuo kävely homma on niin tuttua...

  VastaaPoista
 4. Ihana hattu!
  Pitääkin muistaa nauttia viimeisistä hetkistä kun tuo muksu on vielä suunnilleen paikoillaan. Kohtaa saa sitten juosta perässä joka paikkaan :)

  VastaaPoista
 5. AnniP, niin on, ja vielä sitä kangasta riittää kaikkeen ihanaan. Ohkaisesta puuvillasta saisi vaikka kesämekonkin...

  Inkeliina, eikös olekin ;)

  Heidi, meidän Pottu on vielä niin tollero, että typeryyksissään kävelee ihan mihin sattuu ja kompastelee ja sitä rataa.. ja kaikki menee suuhun, linnunkakat ja tupakantumpit. Että välillä olisi ihan kivaa sekin, kun viihtyisi hetken äitin sylissä.. :)

  Anna, hatun ompelu olikin yllättävän helppoa. Tai olin varustautunut paljon pahempaan...

  Kaisa, sitten kun se liikkuminen alkaa niin se onkin menoa.. tuntuu hurjalta, että meidänkin typy puoli vuotta sitten oppi vasta ryömimään, nyt lähes JUOSTAAN :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kangas ja suloinen kesähattu! Ja kaikenlainen puuhastelu kuuluu kesään, itse kullakin jäänyt blogi vähän varjoon... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!