14 elokuuta 2011

Meidän kesä
Olen ollut tänä kesänä huono päivittämään. Kynnys on kasvanut korkeaksi.
Nyt kun koulutkin alkavat ensi viikolla ja kesä on omalla tavallaan paketissa, pistän kerta linttuulla muutamia kuvia. Meidän kesä on ollut muun muassa kaikkea tätä. Vaikka vielähän sitä on jäljelläkin!

Niin ja kaiken muun lisäksi meitä on hemmoteltu uudella nettiyhteydellä, v a l o k u i t u k a a p e l i l l a. Meitä! Täällä korvessa! Enää ei tarvitse odottaa (tai ei voi keitellä kahvikupposia odotellessa...) että kuvat latautuvat blogeissa tai että saan kuvia lisättyä tänne omaani. Olen jopa uudestaan päässyt selaamaan Ravelrya ja montaa muuta ihanaa.. Kyllä se vain on tärkeä asia tämä netti, ei sillä mitään voi.

7 kommenttia:

 1. Kiva että päivitit blogiasi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana näyttää tuo teidän kesänne olleen. Tulee niin omien lasten lapsuuskesät mieleen, sillä albumeista löytyy hyvin samantapaisia kuvia.

  VastaaPoista
 3. Mukavan kesäisiä kuulumisisa.
  Meillä on myös sama ongelma kuvien kanssa. Valokuitukaapeli on vaan haaveissa!!!

  VastaaPoista
 4. Hurmaava vatikylpijä :D

  Meillekin tarjottiin tänne maalle valokuitukaapelia, mutta oli vähän liian arvokas. Kyllä tää mokkulakin toimii ihan hyvin. Useimmiten.

  VastaaPoista
 5. Laura L, kiva kuulla :)

  Sari, kuvat ovatkin kultaakin arvokkaampia, ja aika kultaa muistot.. kesä kun itsessään tuntui niin kovin tavalliselta ja siltä ettei mitään oikein ehtinyt tehdä.. Mutta onneksi kuvat muistuttavat hyvistä hetkistä !

  Kesän lapsi, olemme kyllä onnekkaita tuon valokuitukaapelin kanssa, että saimme jo sellaisen.

  Emma, olihan se arvokas :S mutta oikeastaan ainoa järkevä vaihtoehto meillä. Mokkula kun ei toimi ollenkaan. Onhan se semmoinen investointi tulevaisuuteen... kallis mutta ei kyllä harmita yhtään nyt kun se on :)!

  Jatta, pottupottunen, murumurunen <3

  VastaaPoista
 6. Ihania "The lapsuuteni kesäkuvia" ♥
  Ja kyllä nopsa netti on aikas ihana myös =)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!