26 joulukuuta 2011

Konttilaisia


Tässäpä osa joulupukin konttiin päätyneistä käsitöistä. Pari trikoista paitaa jäi kuvaamatta, mutta niissäpä ei mittään ihan kovin erikoista uutta ollutkaan.

Pirkanmaan fanttilangasta valmistui kolme kappaletta pannunalusia. Idea on lähtöisin Hansulta, josta myös voi vilkaista, miltä valmiit aluset näyttävät. Tässä alusta vielä työn alla.

Potun viime talvista pipoa mukaillen syntyi turkoosi tupsupipo kummipojalle. En muista enää edes käyttämääni lankaa.. mutta jotain ohkaisempaa se oli, kolminkertaisella langalla on pipa neulottu.
Sukkasia syntyi kaiken kaikkiaan neljä paria, kaikki pikkuisiin jalkoihin. Tässä sukista kahdet. Toisen mallineule löytyy rpm-sukista, mikä on todettu täällä kotioloissakin ihanan joustavaksi pikku jalkoihin.

Palelevalle siskolle vielä tupla-tupla-lapaset Villapeikon innoittamana. Lankana Dropsin alpaca kaksinkertaisena.


Olipas asiapitoinen ja jämäkkä postaus.. :) Ihanaa loppuvuotta kaikille. Jätän kaikki ylimääräiset löpinät sitten ensi vuoden puolelle.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Etsin täydellistä pipon ohjetta vauvalle ja päädyin sivuillesi, mistä löysin Lanett-klassikot lehtisen ohjeella tekemäsi pipon. Pipo oli ihana ja juurikin sellainen mitä etsin. Olisiko mahdollista saada sen ohjetta vaikka s-postiini?

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Vihreä Lammas toivottaa Mustalle Lampakselle riemuisaa vuodenjatkoa :)!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!