10 maaliskuuta 2013

Pandamekko

 

Kevät, kevät kevätkevätkevätkevät! Satoi taikka paistoi niin on se, se on se. Iiihhanaa. Mitä teille kaikille ystäville kuuluu näin kevään kynnyksellä? Onko muitakin joiden mielestä vuoden parhaat kuukaudet ovat tästä muutamat eteenpäin?

Pandat trikoo Viljamin puodista
Luonnonvaalea resori lähikangaskaupasta
Kaavat:
Flow-tunika yläosa OB 4/12
Mail Express -tunikan helma OB 1/12
Princess-tunikan hiha OB 4/12 (hieman kavennettuna)
Koko 92cmIhana Pandat trikoo saapui Viljamin puodista kotiini ja samantien se alkoi näyttää pitkältä mekolta. Kankaassa on niin ihana tuntu ja muutenkin se on niin ihana, että ihan melkein en olisi raaskinut saksia siihen edes laittaa. Mutta laitoinpas ja tulipas siitä kiva! Edellisestä apilamekosta muokkasin mekon kaavaa siten, että hihoista tein leveämmät (kuten tässä tunikassa) niin jää sitten kivasti vähän pussille tuo hihansuu. Koska apilamekko oli niin napakan sopiva, lisäsin tähän sentin leveyttä KE- ja KT-taitteiden molemmin puolin ja laskin hiukan yläosan ja helman saumaa. (Eli koko onkin varmaan lähempänä 98cm.) Niin ja helmakin taitaa olla jonnii verran pidempi. Kiva kiva tuli tästä! Nyt ei vaan saa syödä mustikkasoppaa tämä päällä :).


4 kommenttia:

 1. :-) tänne kuuluu hiihtoa, laskettelua, lumihommia, lautailua, lumikenkäilyä, lunta! Täyttä talvea siis! Mutta on täällä jo aavistus keväästäkin: lämmittävä auringonpaiste, pajunkissat, rairuohopussit valmiina, keltainen lankakerä!

  Ihania ompeluksia! Ompelukärpänen on tainnut puraista sinua?!? Minä vain ihastelen moista taitoa...

  VastaaPoista
 2. Oi, tuo kangas on superihanaa! Tällä hetkellä ompeluaika on niin kortilla, että tekisi mieli tilata tuosta kankaasta tehtyjä valmiita vaatteita muksuille.

  VastaaPoista
 3. Ihanat mekot, niin tämä kuin se edellinenkin :) Täältä löytyy myös se kohta 3v neiti jolle kelpaa vain leningit. Juuri sain uuden paidan valmiiksi johon sai itse valita kankaat, mutta ei sitä edes haluta kokeilla kun selvisi ettei se ole leninki... Tänne on iskenyt pahemman laatuinen ompelukärpänen, tekeleet valmistuvat niin paljon nopeammin ja kun aika on kortilla niin on kiva nähdä myös tulosta.
  Elli

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko, ja niin veikeitä kuvia mekon omistajasta!

  Kiitos kysymästä, meille kuuluu tavallista arkea töiden, lasten ja harrastusten välillä tasapainoillen :). Niin ja minuakin inspiroisi ompelemisen harjoittelu, mutta mistähöhän sitä aikaa löytyisi...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!