10 toukokuuta 2013

Mysteeri


Kokeilenpa Bloggerin käyttöä puhelimen sovelluksella ja kerron teille eräästä käsittämättömästä mysteeristä, jonka käsityöharratukseni koki tässä keväällä. (Kuvat eivät liity tapaukseen ja ovat huonoja koska puhelin vain on.) Tiedättehän, että joskus tavarat katoavat. Ensin ne ovat siinä ja sitten eivät enää olekaan. Vaikka juuri olivat. Näitä mysteerejä tapahtuu harva se päivä, mutta yleensä ne selviävät ennemmin tai myöhemmin. No tämä ei selvinnyt, ainakaan vielä. Minulle siis tulee Ottobren käsityölehti ja eräänä kevättalven päivänä postilaatikkoon kopsahti lehden naistenkaavanumero 2/2013. Tiedän sen, koska hain postin itse omin pikku kätösin punaisesta postilaatikosta kotitiemme varrelta. Toin postin sisälle, tiedän senkin koska tein sen itse. Ja tähän jäljet katoavat. Sen jälkeen en ole lehteä nähnyt, haistanut, katsonut tai maistanut. Se vain katosi. Jonnekin. Varmaan samaan paikkaan kuin kaikkien niiden parittomien sukkien parit. Toivon että tämä mysteeri vielä joku päivä ratkeaa, lehdessähän näyttäisi olevan ihan kivoja juttuja. Mutta siihen asti on elettävä epätietoisuudessa, joka kalvaa minua aika-ajoin...6 kommenttia:

 1. Meillä katosi aikanaan lapsen aurinkolasit. Lapsi oli suunnilleen vuosikas. Mies löysi ne omasta vaelluskengästään ... neljä vuotta myöhemmin. Eipä oo vissiin paljoa vaelleltu lasten syntymän jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Heh. Tuolla logiikalla voisinkin alkaa etsimään lehteä.. hmm.. no vaellustarvikkeiden jälkeen ehkä omien opiskelumateriaalien joukosta. Tai lukemattomien lehtien pinosta ;)! Sekin on varmaan vuosikausia ollut koskematta.

  VastaaPoista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on hävinnyt yhden ottobren kaavat. olen mielestääni etsinyt jokapaikasta useaan kertaan, mutta missään niitä ei ole. Ehkä meidän kotitontun lapsilla on tyylikkäitä vaatteita nyt ;) Mutta joo välillä tavaroita löytyy mitä kummallisemmista paikoista häviämistään paljon myöhemmin. Se taitaa olla luonnonlaki lapsiperheissä.

  VastaaPoista
 5. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!