22 kesäkuuta 2013

M u s t i k k a m e k k o


Viljamin puoti kiitti minua taannoin lahjoittamalla palasen Mustikkamaa-joustofroteeta bandakankaan tilauksen yhteydessä. Leikeltyäni kankaan erääksi toiseksi vaatteeksi (joka myöhemmin esiteltäneen), jäi loppukangasta pikkuisen hellemekon verran tähteeksi. Sellainen siis Pottuselle ihan vain omalla kaavalla, yläosa toisen mekon avulla leikellen. Kangas on ihanan tuntuista, siksi siis tällainen helppo kesäarkivaate, jotta käyttöpäiviä tulisi paljon ihan kotioloissakin.. :)

Viettäkäähän mukava juhannus ja muistakaa h e n g ä h t ä ä.3 kommenttia:

 1. Ihana! Mitä matskua tuo on millä olet kantannut mekon pääntien ja hihansuut? Mä täällä virittelen ompeluinnostusta, mutta kun oon niin tavattoman out näissä kaikissa asioissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanttaus on tehty resorilla, samaa ideaa käytän kaikissa trikoovaatteissa. Jos päädyt joskus jotain tuollaista tekemään, hyvä vinkki onnistuneeseen pääntiehen (ja muihinkin huolitteluihin) on, että resorin olis hyvä olla noin 0,7-0,8 x päänympärys. Eli sitä saa huolella venyttää ommellessa. Ja toinen vinkki: pääntiestä tulee joustavampi, kun ommellessa venyttää sekä resoria että pääntien trikoota :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä, jospa uskaltautuisin kokeilemaan... :)

   Poista

Kiitos kun jätät sanasen!