14 marraskuuta 2013

N o r s u t a k k i


Ella Funt by Pamela Wynne
Lanka Cascade Yarns Heritage (75% merino 25% nylon)
Puikot 2 1/2 ja 3
Menekki 100g
Neulottu pyörönä ja lopuksi steekattu keskeltä edestä villatakiksi.Tässäpä näette edellisellä kerralla kuvailemani urhoollisen ensisteekkauksen lopputuloksen :) Sovituskuvat ovat mitä ovat, koska marraskuu ja yksivuotias, mutta kuvitelkaa loput.

Tästä piti alunperin tulla jotain aivan muuta jollekin aivan toiselle, mutta pienen kokoharharetken jälkeen tästä tulikin takki omalle neitokaiselle. Tarinan varsinaisen lopputuloksen näette varmasti vielä myöhemmin tässä kuussa. Ja niin, piti vielä sanomani, että kyllä tuo steekkauksen opetteleminen oli sen arvoista. Kirjoneuleen neulominen nurjalla on jo sekin varsin tympeää puuhaa, mutta lisäksi tällä tavalla sileänkin osuuden saa neuloa ainaoikein, halleluja.

12 kommenttia:

 1. Ihana takki, värivalinnat osuu ja uppoaa!

  VastaaPoista
 2. Kovin nostalginen takki, ihana. Marraskuu ja yksivuotiaskin ovat näissä kuvissa ihania <3

  VastaaPoista
 3. Voi että siitä tuli hieno! Steekkaus kunniaan, minäkin haluun :). Ja ihana Manteli :)

  VastaaPoista
 4. Hieno takki, ihana yksivuotias.
  Minun täytyy olla jotenkin outo, jotenkin vinksahtanut. Mutta kun minä pidän kirjoneuleen neulomisesta nurjalla. Se on helpompaa kuin kirjoneule oikein. Onhan se vähän feng shui ja hidastamista, mutta silti. OP

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuutta! Sopii kyllä pitäjälleen loistavasti. Minusta tuntuu, että Vilpurikin tämmöisen tahtoisi ja antaa kyllä luvan ostaa elämässä ensimmäistä kertaa maksullisen neuleohjeen netistä... ;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis takki ja hyväthän nuo kuvat ovat :) Ihana yksivuotias!

  VastaaPoista
 7. Hienoa on, kaikki! Itselle yksi vuotiaan ja kolmevuotiaan seurassa ei ole käväissyt mielessäkään edes yrittää kirjoneuletta. On noi apurit sen verran tehokkaita neuletuhoajia :) Voi kun voisi tuotakin kokeilla. On se niin kaunis.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno, oletpa taitava. Osaisinpa minäkin...

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania neuletöitä täällä sun blogissas.
  Täytyy tehdä tämä joskus itse.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!