15 helmikuuta 2006

Korvaläppäpipo ja lapaset

Kummitytön synttärisetti valmistui. Lankana on siis Novitan pinkki moniraita, joka on lahjan saajalle aivan omiaan :). Lankaa jäi kerästä jäljelle semmoiset 50 rammaa, joten jotain siitä voi vielä hitustaa tehdä. Otin myös vinkistä vaariin, ja neuloin valkeasta Woolista (löytyi kaapista) sisälapaset. Nyt on käsineet ihanan paksut ja varmasti lämpöiset! Hattuun tuli vielä nauhat ja vaaleanpunaisesta fleecekankaasta vuori lämmittämään korvia ja estämään kutitusta otsalla. Ohje on pipoon kehitelty itse (läpät imitoin tästä), ja lapasetkin omasta päästä. Lahjanantotilaisuus on perjantaina. Toivottavasti seiskavuotiaalle sopii :).

Seuraavaksi pitäisikin yrittää saada hunajakennopipo pitokuntoon. Kavennuksien suhteen en tule pääsemään lopputulokseen. Jotain pitää vain soveltaa. Jospa viikonloppu toisi sen suhteen jotain uutta kerrottavaa... Jokatapauksessa, ystävänpäivänä sain armaaltani korun, joka sopii hattuun täydellisesti ;).

4 kommenttia:

 1. Jos sallit, kopioin tuon fleecevuoritusidean. Tuo on ihan omiaan lasten pipoihin!

  VastaaPoista
 2. Blogillasi on hieno nimi. Jos tahdot kertoa mielestäsi kiinnostavia bloginnimiä, voit väittää että sinut on haastettu tekemään niin.

  VastaaPoista
 3. "Jos tahdot kertoa mielestäsi kiinnostavia bloginnimiä, voit väittää että sinut on haastettu tekemään niin" ???

  VastaaPoista
 4. Niin. Blogeissa kiertää kiertokirjeenkaltaisia, niitä kutsutaan usein jostain syystä meemeiksi. Tämä on sellainen, jossa kerrotaan kymenen kiinnostavaa bloginnimeä ja haastetaan mainittujen blogien kirjoittajat tekemään samoin. Minä en kuitenkaan tahdo vaatia, siksi tuo muotoilu.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!