19 joulukuuta 2006

Tulkoon joulu


Tänään oli viimeinen tentti, ja toki ensimmäisenä asiana joululoman alettua suuntasin Menitaan. Mukaan tarttui lahjasuunnitelmiin luonnonvaaleaa merinoa (Jaeger), joululomaneulomisiin herkkuruskeaa Dropsin Alpacaa (ohjekin on jo tulossa, kiitos Lauran!), ja sitten vielä heräteostoksena (ku se oli niiiin ihanan väristä) Pirkanmaan Pirkka-lankaa. Oi, on taas niin paljon suunnitelmia, innostusta löytyy!


Ennätin pyörähtämään myös Stockalla (jossa ihmisiä oli enemmän kuin palomääräykset sallivat, ahdistus ajoi nopeasti ulos..). Sieltä hain pitkään suunnitelmissa olleen Dylon-paketin ja sain vihdoin koneen pyörimään oliivinvihreänä, matkassaan housut, hame (kukkainen) sekä t-paita. Tulos on hyvä, kiva.
Erään kerran sattui muuten niin, että ostin Askarellista vihreää pesukoneväriä, ja ottaessani (alunperin valkoiset) vaatteet ulos, ne olivat muuttuneet vaaleansinisiksi. Onneksi tuolloin ei ollut suurta haittaa värin vääryydestä. Kannattaisi kuitenkin ehkä miettiä pari kertaa, jos väripussissa oleva väri on väärän sävyistä (niinku vaikka sinistä), että onkohan tämä sittenkään se oikea.. Kai niitä vahinkoja sattuu siellä värijauheen pussitusosastollakin...


Viimeisenä: lunta! Ulkona on satanut lunta! Siellä maassa se lepää, koskemattomana, kun ihmiset nukkuu.. Huomenaamuna siitä ei varmaan ole tietoakaan. Viimeistään ysiin mennessä se on muuttunut ruskeaksi loskaksi, ja autot luikastelee ojaan, ja ihmiset kiroo kun housun lahkeet kastuu.

1 kommentti:

Kiitos kun jätät sanasen!