16 tammikuuta 2007

ETSINTÄKUULUTUS

Arvatkaa vaan.. Tarvitsin oranssit lapaset ja niinpä aloitin moisia tekemään Tovesta, jota olen jo hetken säilönyt kaapissa kyseistä tarkoitusta varten. Jostain syystä keriä oli tallessa vain yksi (luulin niitä olevan kaksi), mutta aloitin ja tein ekan lapasen siitä huolimatta. Tänään menin sitten lankakauppaan ja sain huomata ja kuulla ettei tuota ihanaa oranssia enää tehdä. Ei ollu jälellä ainakaan siinä kaupassa. Tyypillistä. Niin tyypillistä. En ihan tarkkaan muista, mutta huopalapasiin menee Tuuvea jonkin verran sitä toista kerää.

Kysymys siis kuuluu: Onko kellään tuota yllä näkyvää oranssia Tovea edes vajaan kerällisen verran? Oman keräni värinumero on 3427/3584 (en tiedä kumpi kun vyötteessä on kaks numerosarjaa, muttei erikseen mainittu kumpi on tämä värisarja....), MUTTA ei minua haittaa vaikka se ois eri väripadasta, kunhan ois tuota samaa väriä.

Multa löytyy tässä postauksessa näkyvää oranssia Pirkka-lankaa, josta huopasia lapasia sopisi ainakin kokeilla tehdä. Väri on -hassua kyllä- lähes sama kuin kaivatussa Tovessa. Harmittaisi kuitenkin jättää nuo aloitetut tuuvet kesken, joten jospa jollakulla jämäkerä olisi kaapin kätköissä.. :)

Kaikkein pöllöintä on, että mulla on jo ollut juuri kyseisen väriset huopa-tovet jo pari vuotta sitten, mutta ne hukkuivat eräällä synttärireissulla Lahden tienoilla (toivottavasti uusi omistaja on ollut tyytyväinen..). Pitää ostaa sellaset lapashenkselit seuraavia varten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät sanasen!