31 tammikuuta 2007

Kolmivaiheinen huopauttelukokemus


Nyt mullon vihdoinkin lapaset, jotka mätsäävät oranssieni kanssa :).

Sain Tovet valmiiksi ja koneeseen. Ensiksi ne näyttivät sellaisilta kauheilta monsterihirviöiltä, jotka on heränny päiväunilta. Pituudeltaan koko oli noin puolen litran valkoviinipullon mittainen. (siis valkoviinipullo ei ollut noin puolta litraa [vaan tasan], mutta koko oli noin sen mittainen) (Siis Mitä?!!)


Eka pesu tapahtui varovaisesti neljässäkympissä ja sieltä tuli ulos tällainen. Pinta oli jo ihana, mutta koko ihan liian iso. Eiku uutta pyykkiä pyörimään.

Toinen pesu olikin sitten jo ronskimpi 70-asteinen. Pesun aikana tapahtui jotain kummallista, sillä toisesta lapasesta tuli sopivan kokoinen, mutta toinen jäi vieläkin aivan liian isoksi. Varsin omituista.
Niinpä toinen lapanen lähti sitten kolmannelle pesukierrokselle yksinään, lämpötila 60 astetta. Tämän pesun jälkeen koossa oli samankokoinen pariskunta ihanan värisiä Toveja.


Lanka siis SandnesGarnin Tove, yksinkertaisena.
Puikot 4½. Aloitussilmukoita 60.
Huovutusvaraa laskin 40%, mutta vähempi olisi ollut parempi. Nyt lapaset jäivät vieläkin hieman isohkoiksi, ja ovat jo aika tönköt ja paksut (eivät kuitenkaan mitään Huopaseen verrattuna..)

Myöhemmin. Lisäsin silmukkamääriä tietoihin jotta muistan vielä myöhemminkin mitä tuli tehtyä.

1 kommentti:

  1. Ihanan väriset tumput:) Ja hääonnea, kun jäi edelliseen onnittelematta. Kävelin muuten eilen perässäsi ulos Oliviasta:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!