12 syyskuuta 2007

Myyrä postailee ja taulut tippuu seiniltä..

Mistä on pienet tytöt tehty?
Sokerista, kukkasista,
inkivääristä, kanelista.
Niistä on pienet tytöt tehty.


Taannoisten kuurankukkien jämälangasta riitti mittaa yhteen vauvan pipoon ja lapasiin. Vauva on varustettu päivämäärällä 06.09. ja sukupuolella tyttö. Ystävän toiselle lapselle siis tässä jotain pientä. Samaan perheeseen meni muinoin myös täältä löytyvä vihreämpi haalari, toivottavasti siitä on käyttöä myös uudelle tulokkaalle. Mutta pitäähän jokaisella tytöllä olla jotain Punaista..! Ja tämä Lanett-langan punainen onkin aivan ihanan herkku: Hehkuva ja oikeasti Punainen Isolla Peellä.
Myssyn ohje on luultavasti Novitan sivuilta.
Puikot oli 2½.
Lapaset tuli omasta päästä: alussa 36s ja resorin jälkeen 32s.


Hehkupunainen ei riittänyt töppösiin asti, joten ne syntyivät sitten Grignascon Flavia Babysta, jota myös siinä mainitsemassani vauvahaalarissa aikoinaan on käytetty. Töppösten ohjetta metsästin tovin, ja lopulta päädyin tekemään ne tällä Tekstiiliteollisuuden sivuilta löytyvällä ohjeella.

3 kommenttia:

 1. Oi, ihanat vahvat värit! Mun isoäiti kauheasti protestoi kun neuloin mustavalkoiset vauvantossut, mutta eikö olekin hyvä että vauvat saavat voimakkaan värisiä vaatteita? Eivät kai aikuisetkaan kestäisi päivästä päivään pelkissä pastelleissa ja beigessä... :)

  VastaaPoista
 2. No ehdottomasti!
  Niitä lällyjä ei-minkään-värisiä vaatteita vauvoilla on jokatapauksessa aivan riittämiin. Mun mielestä vauvojenkin vaatteissa saa olla Ytyä! Ei se tee niistä yhtään vähemmän suloisia. Pikemminkin päinvastoin..

  VastaaPoista
 3. Hei Maiju!
  Käsityösi ovat upeita! Haluaisitko myydä niitä? Jopa kansainvälisesti...

  Löysin blogisi internetistä ja
  ihastuin töihisi. Haluaisin nyt kertoa sinulle enemmän DaWandasta. Luulen, että olemme juuri oikea paikka sinun töillesi.

  Tässä on linkki sivullemme http://en.Dawanda.com

  DaWanda on platform taiteilijoille, suunnittelijoille ja käsityöläisille, jotka haluavat tuoda tuotteitaan esille ja myydä niitä. Ja tämä kaikki on erittäin helppoa!
  Haluaisimme mukaan myös Pohjoismaalaisia, ja kutsun sinut nyt mukaan ensimmäisten joukossa, sillä työsi ovat upeita.

  Kirjautuminen DaWandaan on ilmaista. Jos haluat myydä tuotteitasi kauttamme, niiden listaaminen sivullemme on myös ilmaista. Kun taas joku ostaa tuotteesi, DaWandan osuus myyntihinnasta on 5%.

  Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota yhtettä meihin. Sivumme ovat englanniksi, saksaksi ja ranskaksi, mutta minulle voit kirjoittaa suomeksikin!

  Toivottavasti kuulemme sinusta pian,

  ystävällisin terveisin
  Leena Kiviniemi

  leena.k@dawanda.com

  http://en.daWanda.com
  Telefon + 49 - (0)30 - 25 76 08 47
  Fax + 49 - (0)30 - 25 76 08 52

  DaWanda GmbH - Grolmanstr. 16 - 10623 Berlin
  Managing Directors: Claudia Helming and Michael Pütz
  Registration Office: Amtsgericht Charlottenburg
  Company registration number: HRB 104695 B

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!