25 toukokuuta 2008

Viisutuloksia odotellessa...


Ostin lankoja. Tilille jäikin sitten loppukuun ajaksi vain kaurapuurorahat.. Mutta pakkohan mun oli, uusi kirja vaatii uusia sukkalankoja! Kuvassa on aivan herkkuherkun värinen Araucanian Ranco Solid -lanka. Ostin aivan pelkän värin perusteella. Nam. Tänään puistossa istuessa (hrr, kylmä tuuli) lähdin sitä jo testimään, mutta taidanpa laittaa purkuun.. yksi vyyhti ei riittäne sentään tyttösen iltamasukkiin vaikka kuinka toivoisi. Pitää sitäpaitsi vielä miettiä mihin malliin tollanen läikykäs (vähän mutta kuitenkin) lanka sopii.

Toisena (mulle uutena) lankana mukaan lähti ruskea ONlinen Supersocke 100. Ravelry on muuten ihan kunkku tässä vaiheessa, kun näkee mitä muut on näistä langoista saanu aikaan!

Ja vihdoin sain jotain myös pinkenemään... :)


1 kommentti:

  1. Mukavaa kun piipahdit blogissani kommenttien kera!
    Viisuissa kävi vähän ohraisesti, kun Teräsbetoni mureni - ei päässyt edes top kymppiin, mutta onneksi sentään finaaliin asti :P
    Lankaostoksethan menee aina ruokaostosten edelle, että kyllä sitä hyvin kaurapuurolla loppukuun pärjää :D Kauniin väristä lankaa löysitkin iltamasukkiin. Ja tuo pingotus näyttää niin upealta, että sanat loppuu :o)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!