12 huhtikuuta 2011

KevätpöllötTällaiset kevätpöllöt liihottelivat olohuoneen kaapin päälle ja sieltä edelleen uusille pienille omistajilleen. Idea on sama kuin joululahjapöllöissä (ja idean äitinä Tiina). Kankaat löytyivät omista jämälaareista.

Meidän pihapiirissä liitelee helmipöllö aina pimeän tultua. U-u-u-u-u-u-u kuuluu seitsemän kertaa ja jos sitä ei iltaisin kuulukaan, mietin, onko pöllö meidät jo jättänyt.

3 kommenttia:

 1. Voi miten ovat sieviä ja varmasti mieleisiä lahjoja! Teillä on kauniita tapetteja koti pullollaan.

  VastaaPoista
 2. Ihania pöllöjä.
  Mä oon katellut tuota tapettia sun kuvissa aikaisemminkin. Se on tosi kaunis. Taidan haluta sitä meillekin tyttösen huoneeseen (sitten joskus). Tuo malli oli toinen vaihtoehto eteisen tapetiksi, mutta harmaana. Nyt tuo keltavihreä näyttää kyllä paremmalta mun silmään.

  VastaaPoista
 3. Kirsikkapuu-tapetista se harmaakin versio on tosi kaunis, hiukan hillitympi ehkä. Isona pintana tämä vihreä näytti alkuun tosi "romanttiselta", mielestäni niinkus liian jotenkin kukkaiselta ja sellaiselta... mutta muun sisustuksen kanssa se on juuri niin kuin ajateltiinkin. Se kannattaa ottaa huomioon, että myös valkoinen on aika vahvoilla tässä vihreässä versiossa. Siinä harmaassa ainakin valkoinen enemmän "sulautuu" maastoon. Tällaista tapettipohdintaa tänään :)!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!