07 lokakuuta 2010

Kirsikkapalkinto


Kate ojensi minulle tämän kauniin palkinnon ja kerrankin päätin kaivella sen verran aikaa, että ehdin ottaa tällaiseen osaa.

Tällaisilla ohjeilla palkinto etenee
1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

1. Rakastettavia ja inspiroivia blogeja on paljon. Ajattelin antaa palkintoa eteenpäin viidelle bloggaavalle äidille, joiden vauvat ovat syntyneet tänä vuonna kuten meidän tyllerömme. Sivuutaanhan tässä rakastettavien asioiden aihepiiriäkin.. Ja toimiihan sekin jonkinlaisena inspiraation ja vertaistuen antajana, kun saa lukea muiden vauvalaisten elämästä.

Mäkitupa
divine idylle
Nurjat
Villapata kiehuu
Koirankarvan kerääjä

2. Kolme asiaa joita rakastan. Jos jätetään itsestäänselvyydet pois ja tarkastellaan jotain yllättävämpää niin... (no ehkä rakastaa on hiukan voimakas ilmaisu varsinkin suomennettuna mutta..) ..tällaiset tuli tänään tällä hetkellä mieleen.

Päiväunet. Ihanaa. Viime aikoina huomattavasti harvinaistunut herkku.

Lomakkeet. Oi mää niin tykkään täyttää kaikenlaisia lomakkeita. Joskus täyttelen lehdentilauslomakkeita ihan vain siitä ilosta että saan täyttää niitä, vaikken eteenpäin lähettäisikään. (Niin ja joskus täyttelen niitä kaikenlaisilla keksityillä nimillä :D)

Tähtitaivas. Nuorempana yritin opetella tähtikuvioitakin tuntemaan, mutta ihan niin pitkälle innostus ei riittänyt. Mutta kirkas taivas, yö ja tähdet, kaukana katulamppujen loisteesta taivaalla avautuu ihan oma maailmansa.. :) Meidän uusi oma koti on aivan loistokas tähtienkatseluun (meinasin kirjoittaa -kasteluun ;D). Vielä joskus kääriydymme makuupusseihimme keskellä talvea ja makaamme naama kohti taivasta. Ehkä silloin voi nähdä jotain mitä muulloin ei näe?

3. Kuva jota rakastan. Ensimmäisenä tuli mieleen tämä. Tässä tyttö on niin itsensä näköinen. Ja suloinen, ihana. Valokuvausteknisesti kuva ei ole mitenkään erityinen, mutta sitäpä tässä ei kaivattukaan. Kuva on minulla kännykässä taustakuvana enkä vielä ole kertaakaan voinut hymyilemättä katsoa tuota kuvaa. Onhan niitä muitakin kuvia olemassa, mutta nyt tuntui siltä, että tämä on oikein erityinen.

10 kommenttia:

 1. Voi herttinen miten suloinen kuva ♥

  VastaaPoista
 2. lomakkeet :D Pikkasen repesin.

  VastaaPoista
 3. Ihanainen kuva! Hymy oli ensimmäinen reaktio täälläkin kun näin sen. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! En tunnusta innostuvani tilauslomakkeista, mutta sen sijaan galluppeja saatan täyttää sivukaupalla. Nykyisin into on kyllä laskenut.

  VastaaPoista
 5. Suloinen kuva kerrassaan :D

  VastaaPoista
 6. Suloinen kuva kerrassaan :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos, tämä piristi päivää :) Kuva on ihan jätti-söpö!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan valloittava kuva :)
  Elli

  VastaaPoista
 9. Elli, palkinto olisi kuulunut ehdottomasti myös sinulle! Voi räkä miten jäitkin välistä.. :S Miten teillä pikkuinen jakselee, joko liikkuu pitkiäkin matkoja?!

  VastaaPoista
 10. Ihan ylisöpö kuva!!! Selaillessani blogiasi tulee tuttuuden tuntu. Kun nyt eskaikäinen tyttäreni oli vauva, meidän taloon tehtiin myös perusteellinen remontti. Puuhaa riitti ;O) Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!