27 tammikuuta 2006

Haaste vastaanotettu

Minut haastettiin.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Haasteen otan ylpeänä vastaan (ts. onnellisena siitä että minut on huomattu.) Valitettavaa on, että pukeutumiseni ei näin kotioloissa ole useimmiten mitenkään erityisen värikästä. Onnekasta kuitenkin se, etten tällä hetkellä ole alasti, mikä ei täysin normaalista poikkeava olotila minulle olisi. No mutta siish.. Ylläni on kolme vaatekappaletta:
* Oranssi hihaton H&M-laatuinen paita. Pidän paidasta siksi, että tässä on tarpeeksi pitkä helma (harvemmassa nykyään prhn..!) mistä johtuen sopii erinomaisesti vaikkapa hupparin alle. Paita on ostettu kesällä kiireessä yhdessä vastaavanoloisen vihreänhihattoman kanssa.
* Jalassa on gollegehousut vuosimallia -85 tai jotain sinne päin. Näissä lukeepi jotta ITALIA ROMA ja tietojeni mukaan ovat kymmenen vuotta vanhemman siskoseni peruja. Pölläsin nämä syksyllä mukaani iskän ja äipän kodista Savosta, koska löysin nämä vaatekaapin uumenista ja huomasin että näitä on ihan kamalan kivvaa pittää (vaikka ovatkin pienet, kulahtaneet ja haisevat kaapille)
* Kolmas vaatekappale onkin sitten pikkuhousut, jotka on mustat ja niisson vähäsen pitsiä ja niistä ei sen enempää :).
Kotona on parasta, kun voi laittaa päälle mitä vain (tai olla laittamatta). Yleensä ylläni ovat myös villasukat, mutta ei tänään.

Seuraavaksi haasteet.
Laura Koska Lauran jutuista koko plogikiinnostukseni lähti käyntiin
Tikru Samoin perustein kuin edeltäväkin
Mielitty Koska näitäkin sivuja on tullut lueskeltua
Mustaa Villaa Koska oli blogilistalla oman plogini vieressä
Mitokondrio Samasta syystä kuin edellinenkin

Muuten elämässäni on tällaista (kuva tikrulta), vaikken tiedä vielä kenen jalkaan sukat tulevat.
Huomenna on edessä ristiäiset, jonne tein pullia ja tänään suklaakakkuja kaksin kappalein.
Ja uusinta uutta on sekin, että maaliskuussa muutamme Järvenpäästä Kamppiin. Myymme asunnon ja menemme vuokralle. Hihhiih! Se oli yllättävä ja äkkinäinen käänne tasaiseen ja paksuun elämääni.
Mutta nyt on nukkumatin aika päästä tekemään hommiaan. Öitä!

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että muutatte lopulta Tsadiin. Odotan innolla sitä, että mekin pääsemme toisinaan saunaan viikonloppuisin. Jesh!

  VastaaPoista
 2. No voe hempura. Saaks vastata vasta kun on pukeutunut.. :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, vihdoin pääsin blogiisi, Tikru kun ystävällisesti vihjasi, että kantsiin tyhjentää välimuisti. Tulikttu toimii välillä vähän oudosti...;)

  VastaaPoista
 4. Tässä on aika mielenkiintoinen ja viihdyttävä kirjoitus toimittajan matkasta Järvenpäähän:
  http://blogit.hs.fi/retro/?p=96#more-96

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!