22 tammikuuta 2006

Vauvoille

Hulinainen viikonloppu takana ja aikainen herätys edessä. Laitan kuitenkin muutaman kuvan näkyville, ja kirjoittelen sitten enemmän kun on enemmän aikaa.

Viimeisimmän vuoden aikana olen neulonut kolme kappaletta kuvien kaltaisia vauvahaalareita. Muutamista kavereistani on alkanut tulla oikeita aikuisia (isiä ja äitejä) ja tämä on saanut minut neulomaan jotain kivaa tuleville vauvoille. Näitä haalareita on ollut mielettömän kivaa neuloa, ja ovat myös isoimpia töitä mitä viime aikoina olen sukkien ja lapasten ohella tehnyt. Lankana on ihanan värivalikoiman tarjoava Grignasco Flavia Baby (täältä tietenkin) ja työt ovat samalla kannanotto iänikuisille "vauvaväreille". Keväällä olisi vuorossa taas yhden neuleen tekeminen toukokuussa syntyvälle ihmisalulle. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin kokeilla jotain muuta kuin raidallista, toukokuun vauva voisi ilahtua vaikkapa jostain kesäisemmästä.

3 kommenttia:

  1. aivan ihanan värisiä! Kaupoissa onkin harmittavan vähän tummia vaatteita vauvoille...

    VastaaPoista
  2. Aiiiivan ihanan herkullisen kauniit värit! Tulee mieleen mummolan vintiltä löytyvä astiasto tuosta ylemmästä... Ällövaaleanpunaisen ja -sinisen aika olkoon vihdoin ohi!

    VastaaPoista
  3. Kuin suoraan luvuilta. Kyllä kehtaavat vaavit köllötellä:)Oi 70-luvun värikartta tule takaisin:D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!