22 huhtikuuta 2006

Kysymysläinen

Osaisiko joku kertoa.
Neulon paljon puhuttuun vauva-asuun olkaimia, 12s joustinneuleena. Tuleeko olkaimen reunoista siistimpiä, jos neulon reunasilmukat aina oikein? Ohjeessa ei mitään sanota, mutta itse muistelen tällaista joskus kuulleeni.

Myöhemmin yöllä:
Voi rähmänen! Aloin tuossa hieman ihmetellä, kun en ole mitään kommentteja saanut kysymykseeni vaikka sitä ihan avoimesti pyysin.. Noh, asiaa tarpeeksi ihmeteltyäni huomasinkin muuttaneeni plogini asetuksia siten, että kommentit pitää erikseen hyväksyä. Olinpa pöljä! Kahdeksan kommenttia odotti hyväksymistä. Kerkesin jo luulla ettei kukaan minua tahdo auttaa.. :S. Noh, sain olkaimet tehtyä ja haalari on valmis kunhan päättelen langat. Esittelyä tulenee myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Ainakaan ainaoikea ei rullaannu.

  VastaaPoista
 2. mie teen tommoisissa aina niin etta nostan sen reunasilmukan nurin. Tulee siistimpi ja tiiviimpi reuna, eika ainaoikeassa edes sita juuri huomaa. Teen kantapaatkin nykyaan noin. Kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin näköinen haalari tulossa! Ihan pieni juttu, kun avaa sun sivut, pomppaa iLeadin mainos mukana. Valitettavasti en tiedä, miten se estetään, mutta tiedoksi siis.

  VastaaPoista
 4. En tiedä itsekään miten saisin estettyä iLeadin mainoksen pomppaamisen. Itse en ole tällaista toivonut. Mozillaa käyttäessä mainoksia ei pompi. Huomasin männä viikolla myös, että Explorerilla selatessa sivupalkki on taas vaihteeksi missä sattuu (eli ihan alhaalla piilossa). En jaksa siitä enää kuitenkaan välittää.

  VastaaPoista
 5. Mainos tulee tuon webstats4u:n laskurin mukana, joka sinulla on sivun alalaidassa. Sehän oli aiemmin nimeltään nedstats tmv., mutta muutti nimeä ja on sen jälkeen lykännyt sivustoille popup-tauhkaa :(.

  VastaaPoista
 6. sitemeter.com on mun suosimani laskuri. Kokeile sitä? Pyydähän sitä yhtä partajurrikkaa muuttamaan myös niitä bloginsa asetuksia, jotta ne kommentit tulisivat heti näkyviin? Uh! On muuten jalat vähän kipeät eilisestä lenkistä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!