24 toukokuuta 2006

Vauvan haalari ja hupputakki
Tällainen tuli siittä takista sitten. Tykkään ihan kauheasti tuosta hupusta! Se on sellainen ihana tonttumainen hiippahuppu, parasta koko jutussa! Mutta kylläpä meni taas ilta urakoidessa.. Tein jotakuinkin pyöreät viisi tuntia noita viimeistelyhommia: reunuksen neulominen, saumat, hupun kiinnittäminen ja vetoketjun sovittaminen. Viisi tuntia?!! Ajattelin monta kertaa, että minä teen vain huolellista työtä, siksi tämä kestää.. Mutta taidanpa sen lisäksi olla ihan oikeasti vain h i d a s. Illan suunnitelmat (portfolion viimeistely) venyivät sitten kaiken tämän myötä ja illan suunnitelmat muuttuivat näköjään yön suunnitelmiksi.. Onneksi huomisen jälkeen on tiedossa viiden (!!) päivän vapaa kaukana pohjoisessa. Yhden yön valvominen ei tunnu siis missään. Mutta siis ja niin: Takki on samasta ohjeesta kuin haalarikin, eli Moda 01/06, ja lankana Bambino Bomull. Langantiheydet meni kyllä ihan yksyhteen ohjeessa olleen langan kanssa (vaikka se joku muu olikin).

Kokonaisuutena systeemi näyttää ihan hyvältä, ja on sen verran reilun kokoinen, että mahtuu varmaan pitemmälle kesää vielä vauvatulokkaan päälle. Huomenna vain paketti postiin muiden (varhaisemmin valmistuneiden..) onnittelulahjusten kanssa.

8 kommenttia:

 1. Ihana setti! Toi huppu on kyllä huippuhieno.

  VastaaPoista
 2. Todella söpö, huppu on kyllä kiva.;)

  VastaaPoista
 3. Ihana setti, todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. Hyvä ettet luovuttanut! Setti on nätti, ei tosiaan ole mennyt aika hukkaan.

  VastaaPoista
 5. Suloisen setti pikkuihmiselle :-)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana setti! Todella kiva :o)

  VastaaPoista
 7. Tää herättää vaavin tuoksuisia muistoja. Oli pikku ukkelilla paljon pidetty kesäasuste. Eikä haitannut, vaikka lahkeet jossain välissä kävi lyhyeksi. Nehän oli aivan ylisöpöt polvihousut!! Kiitos!!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!