22 syyskuuta 2006

Saunasukan raaka kohtalo


Huivin jälkeen teki mieli jotain kivaa välipalaa. Kävin ostamassa oikein uutta lankaakin, merinovillaa. Ullan Saunasukka on kiinnostanut pidempään, lehtikuvio on kovin kaunis. Kolmen mallikerran ja kantapään jälkeen meni kuitenkin heikki: ei toimi, ei näytä kivalta - liian iso, liikaa nurjaa, liikaa ja liian vähän kaikkee. Kuvassa näkyy se mitä vielä eilen oli, muttei enää tänään. Purettu poispoikkeen. Hauduttelen saunasukkien ideaa hetken ja teen välissä toiset sukat. Jonkinlaiset lehtisukat vielä tekaisen, mutta mallissa pitää jotain muuttaa...

4 kommenttia:

 1. Minuakin viehättävät nuo saunasukat. Ne ovat vielä ajatuksen asteella. Olen ajatellut niitä puuvillaisina pukinkonttiin. Saa nähdä kuinka minun ja saunasukkien käy.

  VastaaPoista
 2. Hih, mullekin meinasi käydä noin. Tein kesällä sinisiä saunasukkia ja juuri puolessa välissä ne alkoi näyttää ihan omituisilta. Väänsin kuitenkin ne valmiiksi asti puoliväkisin ja nyt kun ne on tuolla kaapissa odottelemassa pukinkonttia, oikeastaan tykkäänkin taas niistä.

  VastaaPoista
 3. mä nyt en tajua tätä teidän ideaa ollenkkan, miten tää tavallinen villasukka liittyy saunaan?

  VastaaPoista
 4. Mallin suunnittelija lienee yhdistänyt saunomiseen liittyvät koivunlehdet ja sukat toisiinsa. Nimi tuo on siinä missä mikä tahansa muukin.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!