21 lokakuuta 2006

Hälvennyksiä...


Häivähdys siitä mitä on tulossa edellisen Helmipipon kaveriksi.. :)

Vettä sataa, on kylmä, ja ensi viikolla olisi kaksi tenttiä tehtävänä. Neulominen on siis pannassa, tenttiin luvun ohella kun keksii aina muutenkin niin helposti kaikkea mitä TÄYTYY Juuri Nyt tehdä (siivota, tehdä ostoksia, siivota, syödä, siivota..) Seuraavaksi matikan tai kasvatuspsykologian sijaan lähden käymään UFFilla.. syystakkia ei nimittäin mun makuun taida muualta kaupoista löytyä, olen turhan kriittinen ja maku on omituinen.. (ja sitä takkia on etsitty jo useampi Vuosi..)

2 kommenttia:

  1. Minä olen huomannut, että tentit ovat vallan loistava keksintö - niiden alla tulee kerrankin tiskattua, pestyä pyykkiä ja siivottua oikein urakalla, kun on valmis tekemään mitä hyvänsä välttyäkseen tenttiin lukemiselta :P

    VastaaPoista
  2. Sama vika täällä, tuleva sairaanhoitaja täällä tuskailee anatomian tentin kanssa ja kiroaa kun hyvää kutomisaikaa pitää tuhlata tentin lukuu =) Ei maar toki koulu on tärkeää mut ku tenttiin lukiessa tekee mieli tehdä kaikkea muuta. Yritä jaksaa vaan, kyllä se siitä taas sitten helpottaa =)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!