08 maaliskuuta 2007


Tällaisen sain sitten lopulta aikaiseksi. Mallitilkulla yritin hahmotella mitä haluaisin, mutta ei tästä lopputuloksesta silti ihan täydellinen tullut.
Ensinnäkin neuloin sen liika pieneksi, mutta koska neulominen oli jotenkin työlästä, en jaksanut purkaa, vaan pistin märän pipon Ankaraan Venytykseen pyyhkeistä tehdyn kääryleen päälle. Kahden venytyskerran jälkeen pipo menee päähän, mutta otsan kohdalta edelleen kiristää. Kirjoneule ei anna periksi, eikä jousta kyllä lainkaan.
Toiseksi raidoista piti tulla sellaiset kiertävät, siirsin niitä siis joka kolmannella kerroksella silmukan verran. Mutta kun se ei juurikaan näy. Mälsää.
Kolmanneksi kavennuksista tuli oudot. Alakuvassa näkyy et ei vaan jotenkin toimi. Ois pitäny suunnitella kavennukset noihin raitoihin paremmin sopiviksi.
Mutta kaikki nämä viat saa siis mennä läpi sormien, koska uudelleenneulonta ei vaan houkuttele. Ärsyttää vain, kun lankojen värit on niin Ihanat, ja lanka (alpakkaa) aivan Huippua, niin sit onnistuin tekemään sellasen ookoo pipon.

Lanka Drops Alpaca, ruskea ja ruosteenpunainen, molemmat kaksinkertaisena
Puikkokoko 4
Kulutus karkeasti arvioituna 70g.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi8/3/07 21:00

  Kyllä tuo pipo on mun mielestä hieno! Ainakin kuvassa se on hieno, itse sitä vaan on niin kriittinen omista töistään. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvän näköinenhän tuo pipo on!

  VastaaPoista
 3. Mutta pipahan on vallan passeli, ja kavennukset hauskat! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos.
  En mie omaani vähättele. Pipa on ihan jees. Mutta päällimmäisenä on aina silti mielessä ne kritiikinpaikat.. :)

  VastaaPoista
 5. Ka, ihan mukava pipo:)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!