25 huhtikuuta 2007

Vähän rikoota


Siinois vähäsen (t)rikoota. Näyttää kärpässieneltä, eikö? Tosin kärpässienessä on valkeita pilkkuja, mutta joku myrkyllinen sieni toi vois olla.

Ostin kangaskaupasta ohkaista pallotrikoota, ja ruskeeta trikoota. Elastaania kankaassa on vain 5%, joten se joustaa hieman muttei liikaa. Ja ohkaista se on. Siksi se sopiikin hyvin tarkoitukseena, mukaan interrailillemme (jonka alkuun on enää kolme viikkoa!): Eli halusin pitkähihaisen, päällä mukavantuntuisen paidan, joka ei olisi liian paksu, kuuma, tai hiostava. Tässä sellainen. Tarkoitus olisi tehdä vielä samanlainen ruskeana.

Ohje Suuri Käsityölehti 09/06.
En käyttänyt pääntiellä vinokaitaletta, ja muutenkin vetelin koneella vähän sinne päin. Ajattelin jättää hihansuut kääntämättä, koska näyttää kivalta noinkin.

Ja sitten tää pipo.
Se on sitä varten, että jos ei oo päässy kolmeen päivään pesemään hiuksia, niin sit voi vetää tän koko komeuden päälle. Mä tykkään pipoista muutenkin, vaikkei hiukset oiskaan huonosti. Ja tää on oikein kiva. Jos en taita tuota reunaa sisäänpäin, niin sit siitä tulee allaolevan näköinen kurttupipo:Pipollekin löytyy ihan oma ohje
Suuri Käsityölehti 02/07

Sama vielä ruskeena.

Ja jos joku miettii, että kävikö mun Baijerilaisille köpelösti (kun toista sukkaa ei kuulu), niin vastaus on ei. Ajattelin ainoastaan säästää toisen neulomisen matkallemme, jolle ehdottomasti tartten jonkin neuleen junassa istumista varten. Baijeri sopii tarkoitukseen mainosti, koska menee pieneen tilaan (ei tartte ottaa montaa kerää mukaan) ja luultavasti riittää neulottavaksi koko matkan ajaksi (koska on niin hidas).

3 kommenttia:

 1. Onpas kiva setti! Kuulostaa ihanaltaa lähteä reilaamaan. Pidä hauskaa :)

  VastaaPoista
 2. Reilaamisesta itsekin olen joskus haaveillut.... Ihana paita, minäkin tahon! =)

  VastaaPoista
 3. Reilaamisesta olen Minäkin haaveillut ties jo kuinka kauan, ja VIHDOIN -prehäämatkana ikäänkuin- se onnistuu! Viisi viikkoa Euroopassa josta neljä viikkoa reilaten, jihuu!
  Ja kiitos settikommenteista :).

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!