10 toukokuuta 2007

Hei vaan vielä!

Hei! Tein minä sittenkin vielä jotain, en häipynykkään vielä.


Saatatte arvata mitä tarkoitusta varten tämä on tehty :)
Eli miekkoselle kravatti tuleviin häihimme. Multa sit saattaa mekosta löytyä jotain samassa sävyssä.. (viheltelee epämääräisesti..)

Toteutus. Otin kaapista miehen vanhan kravatin, jota ei ollut tarve säästää. Leikkasin sen auki, ja asetin kankaalle kaavoiksi. Leikkasin kravatin ensimmäiset 70cm täysvinoon. Krakan häntää on sit jatkettu kahdesta eri palasta, jotka ei ollu vinoja lainkaan. Ei se hirveesti näy, mutta hieman meinaa vetää tuo häntä kierteelle. Vanhan kravatin sisällä oli hyvä valmis tukikangas, jonka siirsin uuden kravatin sisälle. Aluksi ajattelin jättää koko vanhan kravatin uuden sisäpuolelle tukemaan kokonaisuutta, mutta päätin jättää sen pois, koska tuo puuvillakangas on muutenkin jo jäykkää. Mut sain kuin sainkin kravattisolmun väännettyä jäykkyydestä huolimatta :). Ja hyvä puolihan tässä kaikessa on se, että häiden jälkeen mä voin alkaa käyttää tota kravattia ihan itte!

Niin ja koska aiemmin en tullut maininneeksi, kutsukorttien ja kravatin sudenkorentokangas on Tina Karvosen Marimekolle suunnittelemaa Lemmenleikki-kangasta. (Ihanaihanaihanaihana!)

3 kommenttia:

 1. Kangas on todella ihana ja kravatti hieno... tuskin maltan odottaa kuvia hääpuvustasi ;)

  Antoisaa, aurinkoista ja mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Hieno kravatti!! Kangas on kyllä upeaa...Hauskaa matkaa :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Ja kate.. kuvia hääpuvusta tulenee varmaan vasta häiden jälkeen.. sen verta moni häihin tuleva saattaa tätä blogia aika-ajoin vilkuilla, ja yritän ainakin säilyttää puvun salaisuutena :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!