08 toukokuuta 2008

Onnen kantamoinen

Onnellista!
Voitin elämäni ekaa kertaa arvonnassa! Siis ihan oikeasti. En muista voittaneeni koskaan missään kissanristiäisissä koulun juhlissa joulumyyjäisissä markkinoilla ikinä mitään. Oi mikä onnekas onnettaren käsi (ja loistava virallinen valvoja) Markalla onkaan..!


Ja ah mikä täydellinen väri. Mitähän ihanaa tästä tekis? Ja mistä muuten tiesitkin, että Bunny Suicide on yks mun lemppareista ;)!?

Meidän perheessä on muuten uusi kamera. Se on ihana.

Käsitöitäkin on syntynyt, mutta ei vielä esittelyyn asti. Aquila odottaa pingotusinnostusta, yhdet sukatkin valmistuivat ja nyt pukkaa kovalla vauhdilla puuvillaista slipoveria kummipojalle. Nähdään siis taas piakkoin...

Käytiin muuten Ahvenanmaalla. Siellä oli ihanaa.


1 kommentti:

 1. Anonyymi9/5/08 19:32

  Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!