22 toukokuuta 2008

Uusi kirja, uudet kujeet


Ma sain uuden kirjan. Se tuotiin mulle kotiin, tilasin sen täältä. Intouduin näin, koska kirja oli suht huokea, vain kuusitoista euroa. Hetken huumassa, sanoisin. En oo koskaan aiemmin tilaillut tai ostellut kirjoja, mutta tästä kyseisestä teoksesta olen ollut vakuuttunut jo pitkään, niin kauniita toteutuksia olen sukista saanut nähdä. Ja koska olen viime aikoina (aina) ollut innokkain neulomaan juuri sukkia, tämä tullee ihan oikeaan kotiin.

Viikonloppuna kävin Tallinnassa. Seikkailin muutamissa käsityöliikkeissä, mutten löytänyt mitään mielenkiintoista. Hahtuvaa en tartte ja vironvillaa sain jo. Jotain pientä oisin voinut kyllä ostaa, mutta loppujen lopuks mukaan tarttui ainoastaan nuo viisi puista nappia, hintaa 25 EEK.

Myöhemmin. Ja tottakai piti vielä kiittää kaikkia edellisen kerran kommentoijia. Viestienne kautta olen päässyt tutustumaan lukuisiin uusiin (ja ihaniin!) blogeihin, ja jättämään kerrankin omia kommentteja myös vanhoihin ja tuttuihin. :D

3 kommenttia:

 1. et tule pettymään hetken huumaasi, loistava kirja! :)

  VastaaPoista
 2. Toi kirja on kyllä ihan huippu, mun lemppari ainakin! Sulla on kyllä ihailtava itsehillintä jos toi on eka neulekirja ja selvisit lankakaupoista ilman tuomisia. Vau!

  VastaaPoista
 3. En ole pettymyksen tunteita todellakaan kohdannut, pikemminkin päinvastoin.
  Ja laina, itsehillintääni voisi kutsua myös nirsoudeksi, nuukuudeksi ja ronkeliudeksi: olen tosi huono ostamaan ex-tempore yhtään mitään, siksi kuljen aina samoissa vanhoissa retkuissakin... :S Mutta jääpähän enemmän rahaa lankaan silloin kun sitä todella tarvitsen ja tiedän mitä ostan!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!