10 elokuuta 2009

Bam-puinen


Iik! Lanka loppui kesken projektin! Jotain huonoa siitä Helsingistä poismuuttamisesta.. ei sitten ollut saatavilla aikarajoitusten puitteissa lankaa tänne perähikiälle asti. No, ei se mitään. Matka vauvalandiaan suuntautui kohti etelää ja lankavarastotkin täyttyivät sopivasti ennen kohteeseen siirtymistä. Hihat valmistuivat sitten perillä. Ja itse lahjansaaja nötkötti samanaikaisesti ihanasti sylissä..

Takki Garter yoke baby cardi by Jennifer Hoel (ravelry-ohje)
Housut Fabel by Drops design
Koko ~3kk
Lanka Sirdar Snuggly baby bamboo
Puikot 3,5mm
Menekki 100g vihreää ja ~130g vaaleaa

Suunnittelin takista aluksi raidallista. Raglanosuuden jälkeen tulin kuitenkin ajatelleeksi, että haluaisin housujen olevan yksiväriset. Niinpä takkiinkin jäi ainoastaan kaksi raitaa. Tämä oli minulle ensimmäinen tutustuminen bambulankoihin. Ja mikäpäs siinä tutustuessa, kun kyseessä oli tällainen luksuslanka.. sileää kuin vauvan poski :) Hyvin perusperusmallit olivat kyseessä molempien vaatekappaleiden osalta ja minähän tykkään perusperusjutuista. Oikein toimiva kokonaisuus ja mukava neuloa. Siskoni kolmannelle tyttärelle menivät nämä. Perusperus-siksakpipokin ehti vielä valmistua kyläilyn ohella.

9 kommenttia:

 1. Nätti setti! Perusneuleet on pop!

  Mullakin oli aluillaan tuo cardi tulokkaalle, mutta purkuun meni. Pitäisköhän kokeilla uudelleen paksummalla langalla...

  VastaaPoista
 2. Kiva setti!
  Tosi käyttökelpoinen ja nättikin vielä:)

  VastaaPoista
 3. Nätin näköistä. Ja varmasti menee hyvään käyttöön =)

  VastaaPoista
 4. Perusperus kunniaan! Mutta vastapainoksi tarvitaankin sitten luksusluksuslankaa.

  VastaaPoista
 5. Älyttömän kiva!! (ainakin perusperusäidin näkökulmasta) Just tollattisii perusperuskivoja vaatteita lapsilla on kiva pitää!! <3 Jennipennipapana

  VastaaPoista
 6. Jaahans, uusi ylätunniste! Tosi kiva! Sulla on muutenkin tosi hyviä otoksia!

  VastaaPoista
 7. Ekaa kertaa blogissasi. Ihania töitä! Minäkin taidan päätyä tähän perussettiin, lupasin neuloa ystävän tyttärelle talveksi lämmikettä.

  VastaaPoista
 8. Onpa tosi kivan näköiset! Vau!

  VastaaPoista
 9. Kaunis setti ja materiaali tuntuu varmasti hyvältä ihoa vasten.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!