06 syyskuuta 2010

Sukkasillaan

Ennen Potun syntymää saimme lainaan hyvästi ja paljosti vauvan vaatteita. Erityisesti erilaisia sukkasia ja pipomyssäköitä on valtaisat määrät. Mutta villaisia? Ei lainkaan. Tuli kylmä ja viileät varpaat. Tekaisin valmiiksi jo keväällä aloitetut palmikkoiset sukat sekä supervauvan polvisukat.Palmikkosukat by Drops design
Puikot 2 1/2 ja 3
Lanka Grignasco flavia baby


Supervauvan polvisukat
Puikot 2 1/2 ja 3
Lanett sekä Grignasco flavia baby

Viimeinen kuva paljastakoon, missä supersukat on todella kuvattu. Vaipanvaihdon lomassa raksalla (missäpä muuallakaan..)

10 kommenttia:

 1. Suloisia sukkia, noissa raitasukissa varsinkin on tosi kauniit värit. Tulet huomaamaan, että vauvaperheessä ja pikkulapsiperheessä kuvia otetaan mitä omituisimmissa paikoissa, omituisimmissa tilanteissa ja nopeasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat supervauvan sukat! Ja kivalta näyttää tuo vaippakin, ilmeisesti omaa tuotantoasi? Itse olen todennut, että vauvojen sukissa on oltava mahdollisimman pitkät varret. Muuten ne lentelevät hujauksessa jalasta pois. Nuo varmasti pysyvät.

  VastaaPoista
 3. Söpöjä sukkia!

  Minä sain tuolla supervauvan sukkaohjeella aikaan niin superpienet sukat, että ne eivät varmasti mahdu yhdenkään vauvan jalkoihin. Pitää varmaan antaa ohjeelle uusi mahdollisuus, tällä kertaa suuremmilla puikoilla.

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset supersukat! Ja edellisen postauksen häätamineet oli kans s-u-l-o-i-s-e-t!

  VastaaPoista
 5. Mimmu, tähän asti valokuvaamisessa on joutunut käyttämään aina mielikuvitusta että saisi edes vähänkään kiinnostavia valokuvia liikkumattomista lankakasoista. Siis neuleet ovat aina roikkuneet milloin milläkin orrella kuvattavana.. ja niitä kuvia on tullut otettua se sata kappaletta yhdestä asiasta. Onneksi nyt ei enää ehdi :)

  Elina, minäkin olen ehtinyt tähän mennessä jo sen huomata, että pitkät täytyy sukkien olla :D! Vaippa on juu itse ommeltu, niitä valmistuu aina vähän väliä muutama vaippa kerrallaan.

  Kaisa, minä sain sukista juuri sopivat 4 kuukautiselle tirpanallemme! Kannattaa siis kokeilla uusilla tiheyksillä :)

  Affen, kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja sukkia. Villa on aliarviostettua lastenvaatetarjonnassa, onneksi osaa itsekin :)

  VastaaPoista
 7. Suloisia sukkasia, kivat retroraidat :D Supersukat on mainio malli...

  VastaaPoista
 8. Voi että kuinka suloiset sukat ja söpöset kuvat!

  VastaaPoista
 9. voi miten älyttömän ihania käsitöitä! :) sattumalta eksyin jostakin toisesta blogista tänne ja voi hitsi -kylläpä unohuin ihan selailemaan. ja kauniita kuviakin. ja sulonen pottu-vauva. :) minusta on ihan mahottoman ihana, ku äitit antaa lapsilleen tuommoisia lempinimiä, pottu on veikeä. tiivistettynä, että kyllä tulen varmasti uudelleenkin vierailulle ja ideoita hakemaan. :>

  VastaaPoista
 10. Hih. Ihania sukkia, nuo superit on ihanan raitaiset!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!