09 joulukuuta 2010

Enkelit ja tähdet


Meillä ei taaskaan ole juurikaan joulukoristeita. Tällä kertaa syynä on se, että kaikki vähäisetkin koristeet ovat paikassa B, eli siellä minne veimme suurimman osan omaisuudestamme ennen evakkoon muuttamista. Siellä ne ovat vieläkin. Mutta on meillä tämä enkeli.


Ja sen kaverienkelit. Nämä saimme saritätin perheeltä viime jouluna. Aivan ihanat.Enkelien kaveriksi tein tähtiä tapettien jämistä. Tähtien tekoon minut innosti Jonna, ohje löytyy täältä. Tahtoisin joulukuusen pihalle. Tiina esitteli maailman parhaan joulukuusen. Tai siis pöllöpuun. Tahtoisin minäkin.

5 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta tähtilinkistä, täytyy joskus kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Niin ihania, vitsi kun jaksaisi itsekkin tehdä!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kyllähän laatu korvaa määrän! Mun piti jo eilen hakea vintistä se askartelutarkoituksiin pyhitetty kirjanrepale mutta nyt alkoi tuntua että haen sittenkin tapetinpaloja... inspis inspis! :)

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upeat tähdet :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tähtiä! Ja ohje vaikuttaa tarpeeksi yksinkertaiselta vaikka lapsen kanssa askarteluun - taidan laittaa to do listalle ennen joulua tehtäväksi (hmm.. kuinkahan pitkä seKIN lista jo on..). Aiempi postaus puolivuotiaasta neitokaisesta sai minut vallan liikuttumaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!