17 helmikuuta 2011

Sukellusveneet

Vuodenvaihteen jälkeen olen intoutunut tilaamaan netistä paljon (p a l j o n) kankaita. En tiedä mikä lie viiraus. Yleensä enemmän harkitsen, suunnittelen jo valmiiksi mitä aion tehdä. No mutta onhan jotain niistä valmistunutkin.Sukellusvenetrikoo on Sampsukasta

Bodyn kaavaa varten leikkelin yhden huonon bodyn palasiksi ja otin kaavat siitä. Kyseisessä kappaleessa sattui olemaan raglansaumat, joista tykkään kyllä kovasti. Kun sijoitin avattavat nepparit toiseen saumaan, sai perusbodyyn vielä kivan pikkujujun, tykkään. Muutoin piti hiukkasen vielä totutella trikoon ompeluun ja (uuteen!) kaksoisneulaan. Pääntie jäi ensimmäisellä yrittämällä aivan liian löperöksi, joten hätäpäissäni ompelin siihen sitten tuollaiset "muotolaskokset".

Joku geometrisemmin orientoitunut (lue: yleensä hyvinkin tarkasti juuri minä) o l i s i saattanut tarkemmin pitää huolta, että kuvio asettuu symmetrisesti keskelle etukappaletta.. mutta mitäpäs tuosta.. Kiva ommella pitkästä aikaa!

ps. Vihdoinkin Suuren Käsityölehden kaavoja voi hakea hakusanan perusteella, mikä helpotus! Lehti tuli minulle anopin tilaamana noin kuuden vuoden ajan ja kaavan etsiminen on tähän mennessä tarkoittanut aina kaikkien lehtien läpikäymistä. Tätä on odotettu!

4 kommenttia:

 1. Kivannäköinen body ja ihana tarkkaavainen vauveli siinä pohtii, että laitanko tuon suuhun vai en....
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Yleensä pohdinnan tulos on kyllä yksi ja täsmälleen sama joka kerta, suuhunhan se menee! :D Ihanaa viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 3. Ihana body! Tuo kangas on kyllä tosi mainio. Ihana myös tuo aikaisemman postauksen naulakko. Minäkin olen säästellyt vanhoja puisia lankarullia. toistaiseksi niitä säilytetty Iittalan Vitriinissä, mutta tuo on kyllä kiva uusiokäyttö idea!

  VastaaPoista
 4. Tosi söpö tuo printti! Minäkin olen ostellut kankaita, mutta ompeluaika vain on aika vähissä nykyään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!