26 heinäkuuta 2011

Kesä kesänenHe-hei! Ollaanhan mekin täällä olemassa, vaikka blogi onkin näköjään kesähiljaisuuden vallassa. Nyt vuorossa käsityöaiheinen postaus. Innostuin ompelemaan hattuja ja tässä tämä keltainen siitä eräänä mallikappaleena. Kaava löytyi Ottobren ilmaisista nettikaavoista ja näitä on valmistunut kaverin tytölle, äidilleni ja nyt Potulle. Siskontyttö (kummityttö) sen sijaan ommella surautti meillä vieraillessaan itse itselleen hatun samoilla kaavoilla. Kankaiksi valitsi minun kangaslaareista mieluisimmat ja ai miten kummitäti on ylpeä! Vierestä vain katselin ja annoin ohjeita, muuten tyttö teki kaiken itse.

Pottulapsi senkus kasvaa ja ikääkin mittarissa jo ihan kohta 15 kuukautta. Kesästä nautitaan minkä keritään ja kaikkea ihmetellään, ihan kaikkea. Kärpäsiä, hiekkaa, kiviä, kukkia, vettä, ai kun se vesi on ihanaa, itikoita, lehmiä, lampaita, varpaita, haisuja ja marjoja. Ihana.

7 kommenttia:

 1. Kerrassaan söpösiä hattusia ♥

  VastaaPoista
 2. Ja hattujen lisäksi ihana tomera Neiti Kesä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkkivinkistä, sieltähän löytyi paljon ihania ohjeita! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat lakit! Munkin oli tarkoitus käyttää tuota ohjetta tänä kesänä, mutta kas kummaa, sitäkään en ole ehtinyt tehdä. Ehkä sitten ensi kesänä enemmän, kun meilläkin on yksi käyttäjä lisää.

  VastaaPoista
 5. Söpöjä hattuja ja ihana kesäneiti :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania hattuja! Minullakin on ollut sama kaava jonossa, mutten ole vielä päässyt niin pitkälle. Nyt sitten huomaan että kohta se kesä onkin jo ohi... Mietin tuossa että kiinnostaisiko pala punaista metsolan apilakangasta? Muistelen että haaveilit sen perään ja itsellä on sitä vielä jäljellä. Vaihtoehtoisesti kangasvaihtarit sopivat myös :)
  Elli

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!