29 lokakuuta 2011

VanamoVanamo by Lilia Mankki
Puikot 2 1/2
Lanka Vuorelman Veto
Menekki ~100g

Jostain takavasemmalta yllätti tarve toteuttaa jotain kirjoneuleista. Mistä lie tuli, kirjoneuleita on tullut tehtyä kaiken kaikkiaan erittäin vähän. Intopuuskassani kohdensin tarpeeni näihin ranteenlämmittimiin. Tai rannekkeisiin. Tai sormettomiin. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ainakin näissä on erittäin pitkät ranteet, joten kai tässä tapauksessa voi puhua tosiaan ranteenlämmittimistä. Malli on kaunis ja olenkin iloinen, että Ravelry auttoi taas kerran mallin etsinnässä.

15 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kämmekkäät. Tosi nätti väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Tykkään lujaa! Niin hienot! Ja ai että tekis mieli itelle kirjoneuleisia kämmekkäitä. Ihan vaan ku ne on kauniita. :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Kauniit värit valitsit.

  VastaaPoista
 4. Kauniit lämmittimet.

  VastaaPoista
 5. Suloiset! Tuollaisiin kirjoneuleisiin voisi taipua joskus minunkin kärsivällisyyteni.

  VastaaPoista
 6. Oi, kauniit! Malli on ollut omalla listalla myös pitkään, se on ihana! Ja hyvät värit valitsit myös.

  VastaaPoista
 7. aivan kertakaikkisen kauniit, voi juku. ja kiva hei, kun olit ravelryssä kaveriksi liittänyt. :) opin koko ajan käyttämään sitä lisää! varmasti aion kyllä tällaisetkin tehdä, niin mahdottoman kauniit. tosin aloin jo miettiä, miten noista voisi lapaset tehdä. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikki, värien kanssa olikin vähän miettimistä, mutta onneksi ratkaisu löytyi lankavarastoista, ei tarvinnut uutta edes ostaa. Tuollainen "syksyn keltainen" näyttää varastavan minun värikarttani nyt aivan täysin, muutama muukin keltainen tuotos on puikoilla käväissyt.

  heikku, kiitos vaan ja kiva kun liityit ravelryynkin, siellä tuo "kaveriseula" ei ole ihan yhtä kriittinen kuin naamakirjassa vaan kaikki pääsevät kavereiksi joiden työt vähänkään kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 9. Ihanan syksyiset värit!

  VastaaPoista
 10. Todella nätit! Raikas väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 11. Sinulle olisi blogissani pieni haaste. =)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!