10 joulukuuta 2012

Tontun ovi


Nurjat blogista bongasin taannoin idean tontun ovesta, joka näkyy vain joulukuussa. Oma haaveeni ovesta toteutui tänä vuonna, kun saimme tehtyä sellaisen meillekin. Meidän ovesta kulkeva tonttu käy öisin laittamassa yllätyksiä taskukalenteriin. Tänä aamuna taskussa oli aarrekartta, kun yllätys ei mahtunutkaan taskuun...


Kaavansäilytysvinkeistä lupaamani arvonnan on voittanut numerolla 16 kommentoinut Kajsa. Onnea onnea :)! Vinkkejä itsekunkin kaavakaaokseen voi käydä lukemassa aikaisemmasta postauksesta. Itse ainakin sain heti motivaatiota alkaa setvimään kaavasekamelskaa. Urakka tosin on vielä vähän kesken.. Kajsalle lupaan piirtää valmiiksi kaavat, jos vain löydät omistamistani lehdistä jonkin mieluisan ompelusmallin. (Lähettelen sinulle tarkempia tietoja Ravelryn kautta.) Palkinto on vähän hassu, mutta ajattelin sen liittyvän niin hyvin aiheeseen, että menköön.. ;). Rauhallisia joulunalusviikkoja kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihana ja söpö idea!

    Hauska idea on myös tuo aarrekartta. Meillä on puinen kalenteri, jossa on pieni lokero joka päivälle. Harmittavasti sinne ei mahdu kovin isoja esineitä, mutta karttahan onkin oiva ratkaisu! :)

    VastaaPoista
  2. Ovi-idea on hauska, olinkin sen jo unohtanut tässä välillä!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!