08 maaliskuuta 2013

Apilamekko

 

Apilatrikoo on ostettu reilu vuosi sitten Lasten Metsolasta
(Muistaakseni resori on taannoin ostettu samasta paikasta..)
Kaavana Flow-tunika Ottobre 4/12
Helma muokattu suoraksi, apuna Mail Express tunikan (OB 1/12) helmakaava
Koko 92cm

Tein tämän mekkosen Potulle vähän kuin testiksi seuraavaa mekkoa varten. Tästä tulikin ihan juuri passeli, kasvunvaraa ei juurikaan enää ole. Ottobren kaavat ovatkin usein aika kapoisia ja se kannattaisikin aina muistaa kaavoja piirtäessä. Onhan se nimittäin kiva, että käyttöikää vaatteille olisi vähän enemmän kuin se parisen kuukautta. Toisaalta Pottunder näyttää kolmen ikävuoden lähestyessä vain sutkistuvan sutkistumistaan, joten ehkä tämä meneekin vielä kesälläkin.. :)


4 kommenttia:

 1. Oi miten on söpö, sekä mekko että malli :)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko. Meillä on tuota samaa kukkotapettia vierashuoneessa.

  VastaaPoista
 3. Ihana malli, ihana mekko ja i-ha-na tapetti! Ottobre on ilmeisesti se lehti, joka kannattaa tilata tulevaa lasta ajatellen, jos tahtoo ommella vaatteita? Suuressa käsityölehdessä on aika ankeita lasten vaatteiden ohjeita..

  VastaaPoista
 4. Ottobrea voin kyllä suositella lastenvaatteiden ompelijalle. Lehden ideat eivät toista itseään ainakaan niin paljon kuin SK:n malleilla, aina löytyy jotain uutta kivaa ja innostavaa. Lehti ilmestyy lastennumerona 4 kertaa vuodessa ja 2 naistenkaavalehteä tulee myös, sielläkin on usein ihan kivoja juttuja.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!