05 toukokuuta 2013

Neuvolakorttien kannetTässäpä hyvä osoitus siitä, etteivät nämä käsityöjutut aina valmistu ihan siinä aikataulussa kuin toivoisi. Joskus hyväkin juttu jää vain odottamaan ja odottamaan.. toiset jutut rynnivät niiden ohi ja sitten unohdellaan niitä toisia ja toisella kerralla taas puuttuu inspiraatio ja niin edelleen. Lueskelin Villapata kiehuu -blogin neuvolakortin kansien ompeluohjeen kommenteista, että olen korvamerkinnyt tämän jo kolme ja puoli vuotta sitten. Nytpä sainkin sitten tehdä jo kahdet kerralla :) Kirjoin tyttöjen nimet ja syntymäajat omiin kansiinsa (Manteli-vauvan keltaisesta tuli kyllä tuhat kertaa kivempi, kangas osui niin nappiin tuossa kannessa..!), mutta eipä näiden teossa silti kovin kauaa nokka tuhissut. Kiitosta vaan sinne AnniP:lle innostavista ohjeista!

Meillä muutes vieteltiin vappuaattona jo kolmevuotissynttäreitä ja pikku-ilkiökin alkaa jo mallata itseään konttausasentoon, mihin ne vauvat oikein katoavat?!


8 kommenttia:

 1. Kauniit taskut ja ihanat nimet neitokaisilla! Kiva että ohjeesta oli iloa, onneksi täällä netissä jutut säilyvät vaikka useammankin vuoden odottamassa oikeaa hetkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kiitos :)! Niitä oikeaa hetkeä odottavia juttuja taitaa jokaisella olla enemmän kuin käytännössä on aikaakaan.. :)

   Poista
 2. Ihanat neuvolakorttikannet. Kankaat ovat kauniit, retrot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämäkankaat aina rakkaimmat, viimeistä suikaletta myöten käytettävä :)

   Poista
 3. Ihanat ja tuttu kangas tuo keltainen. Meillä on siitä kesähattu :) Mietin juuri tänään että kai muillakin on hurjan paljon enemmän ideoita kuin aika toteuttaa niitä!? Tuntuu välillä siltä että pää pursuaa kauheasti kaikkea, muttei niitä ehdi tehdä. Onneksi en siis ole ainoa ;) Neuvolakortin kannet ovat täälläkin olleet tekolistalla jo kauan. Niin ja onnea kolmevuotiaalle :)
  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ommellut keltaisesta kesähattuja kaksikin kappaletta! Taitaa olla varsinainen kesähattukangas ;)

   Poista
 4. Ihanat nimet teidän tytöillä! Muistan tuon ruskean kukkakankaan, taisit tehdä siitä mekon, ennen kuin kumpikaan tytöistä oli syntynyt, siis niihin aikoihin kun aloin seurata blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tein tosiaan liivimekon siskontytölle tuosta kukkaisesta, vuosia siitä lienee ainakin viisi ;)

   Poista

Kiitos kun jätät sanasen!