31 heinäkuuta 2013

N u k e n r a t t a a t
Tässäpä oli helppo, mutta ah niin mieluisa tuunaus! Isosiskonen lahjoitti heille käyttämättömäksi jääneet nukenrattaat meidän tytärten iloksi. Vanha kangas oli jo melkoisen nuhjuinen ja osin jo revennytkin. Niks naks vanhat kankaat kaavoiksi ja hetkessä syntyi uusi päällinen rattaille. Kun tajusin omistavani tuota punapilkkuista tilkkupuuvillaa, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä mistä päällisen ompelisin. Tästä tuli ihana :) Takapuolella on yksiväristä punaista puuvillakangasta ja välissä silitettävä tukikangas. Nauha löytyi nauhalaatikosta, mitä lie vanhaa säästettyä sisustusnyöriä...6 kommenttia:

 1. Hieno! Itselläni on ollut sama projekti aikomuksena jo vuosia... kukaan ei taida meillä enää leikkiä rattailla, joten taitaa jäädä seuraavan omistajansa huoleksi. Pöh. Mutta tuosta sinun versiosta kyllä tihkuu inspiraatiota!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt nukkien kelpaa ajella ympäriinsä noin hienojen rattaiden kyydissä. Moni olisi varmaan jo heittänyt roskiin koko rattaat, onneksi on myös kaltaisiasi osaavia ja tekeviä ihmisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tuli hienot rattaat nukeille! Nyt kelpaa leikkiä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Meillä tyttö on toivonut tuolaissia jo kauan. Ehkäpä annan periksi ja ostan kirpparilta jotkut kamalat ja teen sitten niistä ihanat :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat rattaat! Huippua että jaksoit tuunata, tosiaan moni ois varmaan luopunu niistä vaan roskiin...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!