03 helmikuuta 2006

Voi rähmäkäpälä ja kippurakorva!

Ei oo kivaa. Onko joku kokenut samanlaisia ongelmia? Muutettuani blogiani suomalaisempaan suuntaan (lue edellinen postaus) Explorerin käyttäjät ovat saaneet ihastella sivupalkkia sivun alalaidassa. Mozilla näyttää tiedot ihan juuri siinä missä pitääkin, mutta jostain syystä ie tuuppaa kaikki tiedot huitsin **.. En todellakaan ymmärrä näistä asioista mitään, enkä siis tiedä mitä pitäisi tehdä. Poistin linkkilistalta nappulat, muttei tämäkään auttanut. Eihän tietojen muuttaminen suomenkielisiksi v o i vaikuttaa näin kummallisesti? Mitään muuta kummallisuuksia en mielestäni asetuksiin tehnyt, en edes vahingossa. Keljuttaa...

3 kommenttia:

 1. juu, olen kokenut samoja onkelmia ja koen vielä. En vaan oo jaksanu säätää IE-sopivaa sivua, itsas sais polttaa koko IE:n, ratkeis mein onkelmat ja monen muun..
  Yritän varmaan nyt tässä ehkä kenties joku päivä, laitan tietoa jos keksin miten voi moisen onkelman korjata.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/2/06 16:09

  Ei se hankalaa ole niitä linkkejä tuolta alhaalta etsiä. Itse olen miettinyt, miksi vaihtaisin IE:n johonkin toiseen selaimeen. Ikinä ei ole ilmennyt mitään ongelmia,käyttäminen helppoa ja vaivatonta ja pop upit voi sulkea lisäohjelmalla pois.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/2/06 23:57

  Itse olen kokenut aivan samanlaisia ongelmia, mutta yleensä olen päässyt niistä yli vääntämällä ja kääntämällä. Katsotaan nyt, mihin tuo Wordpress minut vie. Kenties uusiin ulottuvuuksiin. No, ainakin minulla menee huomattavasti enemmän aikaa koneen ääressä, kun yritän liittää blogiini uusia hienoja plug-ineja ja muita ominaisuuksia. Tsemppiä. Kyllä siitä vielä hyvä tulee.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!